Çınar: 'Futbolcularım sonuna kadar savaştı'

Çınar: 'Futbolcularım sonuna kadar savaştı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Misli.com 3.Lig 3.Grup’un ilk haftasında Pazar günü sezonun ilk maçında konuk ettiği Arhavispor’u uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-1 mağlup eden Elazığ Karakoçan FK’da Teknik Sorumlu Önder Çınar galip geldikleri için son derece mutlu olduklarını belirterek, galibiyeti taraftarlara hediye ettiklerini söyledi. Teknik Sorumlu Çınar’ın maç sonu değerlendirmeleri şöyle;

“MAÇI ERKEN KOPARABİLİRDİK”

“Sezonun ilk maçları her zaman zordur. Futbol’un doğasında bu durum var. Takımlar hazır değil, uyum süreçleri var. Son dakikalarda attığımız goller ile galibiyeti elde eden taraf olduk. Sahaya çıkarken çok iyi bir taktikle çıkmıştık, istediklerimizi gerçekleştirseydik maçı erken koparabilirdik. Rakip takım kalemize hiç gelemedi ancak yakaladıkları önemli bir pozisyonda gelip golü buldular. Son dakikalara kadar inanılmaz bir baskımız oldu. Taktiksel olarak da değişikler yaptık. 3-5-2 sistemine geçtik. Sonuç olarak galip geldiğimiz için mutluyuz. İlimiz ve ilçemizdeki tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”

“GÜZEL BİR EKİP OLUŞTURDUK”

“Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü tarihinde ilk kez bir profesyonel müsabakaya çıktı ve bu maçı kazandı. Bu anlamda bizim için önemli bir galibiyet oldu. Ben futbolcularımı can-ı gönülden kutluyorum. Oyuncularım son dakikaya kadar savaştı ve maçı bırakmadılar. Takımımız ilerleyen haftalarda daha da iyi olacak. Güzel bir ekip oluşturduk. Bu nedenle tüm taraftarlarımız, herkes bizi desteklesin. Bu başarı yönetim, teknik ekip ve futbolcularındır . Bu galibiyeti bütün taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Bizi takip etsinler, destek versinler.”