Cihan Canpolat, Eriş'in gözüne girdi!

Elazığspor'un geçtiğimiz sezon profesyonel yaptığı 19 yaşındaki oyuncu, 1. Etap kampında sergilediği performansla tam not aldı

Cihan Canpolat, Eriş'in gözüne girdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig’de yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Elazığspor’da, 19 yaşındaki kanat oyuncusu Cihan Canpolat’ın performansı teknik heyetten tam not aldı.

Geçtiğimiz sezon transfer yasağından dolayı A takıma dahil edilen ve 2024’e kadar profesyonel sözleşme imzalanan Cihan, 1. Etap kampında sergilediği başarılı performansla Teknik Direktör Levent Eriş’in gözüne girdi. Cihan Canpolat’ın her geçen gün üzerine koyarak yoluna devam ettiğini belirten Eriş, “Cihan henüz 19 yaşında ve uzun yıllar Türk futboluna hizmet edecek yetenekte bir futbolcu. Her geçen gün üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz sezon da forma şansı verdiğim, yeni sezonda çok beklentilerimin olduğu bir isim. Allah nazardan saklasın 1. Etap kampındaki performansı da gayet iyi. Antrenmanlardaki performansından son derece memnunum. İnşallah böyle devam eder ve yeni sezonda takımın vazgeçilmezleri arasında olur” dedi.

Geçtiğimiz sezon U19 takımından A takıma kazandırılan Cihan, 10 maçta forma giymişti.