Çiftçioğlu'ndan delegelere çağrı

Elazığspor Başkan Adayı Burak Çiftçioğlu, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul için hazır oldukları mesajını verdi

Çiftçioğlu'ndan delegelere çağrı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Tetiş Yapı Elazığspor’da 26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan adaylarından Burak Çiftçioğlu yazılı bir basın açıklaması yaptı.  Delegelerin Elazığspor’u yalnız bırakmamasına dikkat çeken Çiftçioğlu, Elazığspor’u içinde bulunduğu durumdan kurtarmanın boyunlarının borcu olduğu vurguladı.

Çiftçioğlu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada; “

“Yapılacak olan kurula değerli delegelerimizin katılımı Elazığsporumuz’u karanlıktan ve sıkıntılardan kurtaracaktır. Herkesin üstüne düşeni yapmasını, Elazığsporumuzu yalnız bırakmamasını rica ediyorum. Bu zamana kadar yapılan yanlışlıkları ve yönetimsizliği inşallah güçlü kadromuz ve finansmanlarımız ile üstesinden geleceğiz. Kurumsal kimliğimiz vizyonumuz ile şanlı Elazığsporumuz’u hak etmediği yerden kurtarmak boynumuzun borcudur. Tüm delegelerimize ve Elazığspor için alın teri dökmüş ağabeylerime ve kardeşlerime müteşekkirim. Bu vesileyle tüm delegelerimizi Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul toplantısına bekliyoruz. Yapacak çok işimiz var. Allah, yar ve yardımcımız olsun” denildi.