'Ciddiye Alınmamak Bizleri Son Derece Üzmüştür'

Türkiye Futbol Antrenörleri Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada Elazığ Ticaret Odası Başkanlığı'na sitem etti

'Ciddiye Alınmamak Bizleri Son Derece Üzmüştür'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Erkan Bay

Kısa adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz yaptığı yazı açıklamada Antalya’da düzenlenen 6. Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği Turnuvası için destek talebinde bulundukları Ticaret Odası Başkanlığı’nın kendilerine olumlu veya olumsuz dönüş sağlamamalarının şık bir davranış olmadığını bildirdi. 13-16 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bu yıl 6.’sı düzenlenen Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği Turnuvası’nda kendilerinden desteklerini esirgemeyenlere teşekkür eden Elazığ TÜFAD Başkanı Münir Yılmaz, Başkan Asilhan Arslan’la bizzat görüşmesine rağmen Ticaret Odası Başkanlığı’nın dilekçe ile yaptıkları destek talebine olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadığını kaydederek tepki gösterdi. TÜFAD Elazığ Şubesi olarak yaptıkları bu tür organize ve faaliyetlerden bir menfaat beklemediklerini, tamamen Elazığ gençliğine ve Elazığ sporuna hizmet amaçlı yapıldığını ifade eden Başkan Yılmaz sitem dolu yazılı mesajında şu ifadelere yerverdi; “TFF ve TÜFAD Genel Merkezi tarafından organize edilen 2007 doğumlu Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası’na 46 il 550 özel yeteneği, üstün becerisi ve Türk Futbolu’na katkı sağlayacak futbolcular katıldı. Bu turnuvaya her yıl olduğu gibi ilimizi temsilen 12 futbolcu 1 kafile başkanı ve 1 antrenörle katılım sağladık. Kafilenin Antalya’ya gidiş-geliş araç tahsisini yapan Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum. Futbolcularımıza eşofman, forma malzemelerini alan iş adamı Sayın Mustafa Aktaş’a ayrıca futbolcuların ayakkabı ve yol giderlerini karşılayan Ar Alçı, Avukat Erdem Çınar ve sporcu velisi Ahmet Alagöz’e teşekkür ederim.”

 

“Amacımız sadece Elazığ Gençliğine ve Sporuna Hizmet”

 

“Şehrimizin geleceğini oluşturacak çocuklardan oluşan kafilemizin gidiş-geliş masraflarını karşılamaları için Ticaret Odası Başkanlığı’na dilekçe ile başvuru yaptık ve Ticaret Odası Başkanı’yla görüşmeme rağmen tarafımıza müspet ve menfi bir cevap verilmedi. Ticaret Odası’nı ciddi bir kurum olarak görmemize rağmen temsil noktasında temsil noktasında dilekçemize olumlu ya da olumsuz cevap verilmemesinin şık olmadığını belirtmek istiyorum. Spor taban birlikleri ve sivil toplum örgütleri içerisinde Türkiye geneli 22500 üyesi olan bir derneği ciddiye almamaları bizleri son derece üzmüştür. Turnuvaya gelen illere yapılan destekler, gıptayla bakmamıza sebep olmuştur. TÜFAD Elazığ şubesi olarak yaptığımız bu tür organize ve faaliyetlerden bir menfaat beklemediğimizi tamamen Elazığ gençliğine ve Elazığ sporuna hizmet ettiğimizi spor kamuoyu bilmektedir.”