CHP'Lİ EROL:'' İTTİFAK KONUSUNDA BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR''

İYİ Parti İl Teşkilatı, Hürriyet Caddesi'nde seçim bürosu açtı. Büronun açılışının ardından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP'Lİ EROL:'' İTTİFAK KONUSUNDA BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette açıklamalarda bulunan İYİ Parti  Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Bilindiği üzere 31 Mart’da yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’nin adayı olarak Belediye Başkanlığı adaylığımızı açıklıyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bismillah dedik yola çıktık. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. ”dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,ise yaptığı açıklamada  “Elazığ için hayırlısı ne ise, hangi adayımız hayırlıysa Allah ona nasip etsin. Tabi son zamanlarda Elazığ’da bu ittifakla ilgili bilgi kirliliğinden oluşan bir merak var. Aslında ben bu anlamda hem açığa kavuşturmak hem de Elazığ seçmenini bilgilendirmek için geldim. Ali Bey’e önce nezaket ziyaretinde bulunup adaylığını kutlamakla ilgili buradayım. Gelmeden önce Sayın Genel Başkanımızla da görüşerek geldim buraya. Tabi İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir ittifak görüşmesi var. Bu ittifak görüşmesi büyük şehirlerde, metropol kentlerde sonuçlandı. AKP’nin karşısında İYİ Parti’nin hangi illerde belediye başkan adayı çıkaracağı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin hangi metropol kentlerde, büyükşehirlerde aday çıkaracağı konusunda bir uzlaşma sağlandı. Bundan sonraki süreçte İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ittifak görüşmeleri iller bazında ve ilçeler bazında yapılacak. İller ve ilçeler bazında yapılan çalışmalar ve görüşmelerde de Elazığ konusu birinci sırada” dedi.