CHP Emanet Oylara Talip

Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi siyasilerin temposu da arttı.

CHP Emanet Oylara Talip
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, siyasete getirdiği yeni bir tarz ve anlayış yanında spontane geliştirdiği programlarla da öne çıkıyor.

Erol, Gazi Caddesi’nde mitinge dönüşen bir toplantı yaptı ve sosyal belediyecilikte yeni bir dönem başlatmak için Elazığlılardan emanet oy istedi.

Bu seçimlerden sonra “keşke” dememek için isimler ve partiler değişse de hep aynı ve sağ zihniyetlerle yönetilen Elazığ’da CHP’nin farkının görülmesi için bir şans verilmesini isteyen Erol, şehrin sorunlarını çözemedikleri takdirde ne kendisini ne de belediye başkanlarını sokağa çıkartmamalarını istedi.

Elazığ’ın ülkücüleri, milliyetçileri, vatanseverleri, yurtseverleri ve muhafazakârlarından oy isteyen Erol’un bu talebi nasıl karşılık bulur pazar akşamı sandıklar açıldığında göreceğiz.

Siyasi gözlemciler, CHP’nin iyi bir çıkış yakalamasına Gürsel Erol ve Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran'a olan ilgi yanında Ak Parti’nin genel politikaları ve uygulamalarına tepkinin de etkisinin olduğunu ifade ediyorlar.

Enflasyonun en çok vurduğu mutfağın patronu bayanlar ile hayat pahalılığına isyan eden gençler, bu tepkilerini CHP üzerinden gösteriyorlar. Bu amaçla CHP’nin seçimleri kazanmasa bile sürpriz bir çıkış daha yapacağı tahmin ediliyor.