CHP'DE ŞEYTAN FAZLA MESAİ YAPIYOR!

Geçmişinde  'Camileri ahır yapmak' gibi 'icraatları' bulunan CHP' de, koalisyon' arayışları,

CHP'DE ŞEYTAN FAZLA MESAİ YAPIYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçmişinde  “Camileri ahır yapmak” gibi “icraatları” bulunan CHP’ de, koalisyon” arayışları, devam ediyor.

7 Haziran seçimlerinde yine duvara toslayan CHP ‘nin koalisyona girmesini en çok iş dünyası istiyor.

Lavrenslerden oluşan iş dünyası Ak Partinin CHP ile kuracağı Hükümetin topluma rahatlık getireceğini, MHP ile kurulacak Hükümetin ise savaş koalisyonu olacağını söylüyor.

CHP’liler ise, kurulacak koalisyonda 28 Şubat sürecinde İmam-Hatiplerin kapısına kilit vurulmasını sağlayan modelde ısrar ediyor.

Bu ısrarın görüşmeleri tıkadığı ifade ediliyor.

Ağzı anason kokan CHP  Eğitimde 4+4+4 uygulamasından vazgeçilsin, bunun yerine 1+8+4 sistemi uygulansın!” görüşlerinde direniyor.

CHP’nin kısaca gizli planı, “İmam Hatipler kapatılsın!”

 “28 Şubatçı” kafa!..ile hareket eden CHP yine ilk fırsatta gizli ajandasından çıkardığı planlarla zehir kusuyor. Yani Milletin hassasiyetleri umurlarında bile değil. 

AK parti bunlarla koalisyon kuracak öyle mi?

Yazık hem de çok yazık olur bu ülkeye…!

Ağzı anason kokan  ve Bakanlık olsun iki aylık olsun, hevesi ile hükümet ortağı olmak isteyen CHP nin içinde şeytan fazla mesai yapıyor.

CHP liler iktidar ortağı olursak” abur cubur” yer cukkayı doldururuz zannediyor” ama çabuk yakalanırlar. Genel başkanları gibi.

Ama Benim bildiğim AK parti yılanla aynı torbaya girmez..!

İnşdigerah Ak Parti CHP masası devrilir., deviren de CHP olur suçu da Ak partinin üzerine atar.

Lafı fazla uzatmadan Ülkenin bu hale gelmesinin sebebi Ak Partidir. HDP nin bu kadar büyümesine ise Sayın Erdoğan vesile olmuştur.

Ak Parti aynı göz hizasından halka bakmamış, ülkeyi koalisyonla karşı karşıya getirmiş, Sayın Erdoğan da 7 Haziran öncesi HDP nin Cici çocuğu Demirtaş’ı meydanlarda anlata, anlata 1 numara yaparak ülke bu hdigere gelmiştir…

Selam ve Dua ile.