Çağlar yuvaya dönüyor!

Geçtiğimiz sezon kulübü Bucaspor'un, bonservisini Kardemir Karabükspor'a verdiği genç file bekçisi Çağlar Şahin Akbaba'nın ara transfer döneminde Elazığ'a dönmesi bekleniyor

Çağlar yuvaya dönüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’de üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından 9. sıraya kadar gerileyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ara transfer dönemini iple çekiyor. Geçtiğimiz hafta Antalya’da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’dan transfer raporu alan Elazığspor yönetimi, ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalara başladı.

Bu kapsamda gündeme gelen isimlerin başında kaleci Çağlar Şahin Akbaba geliyor.

Geçtiğimiz sezon kulübü Bucaspor’un, bonservisini Kardemir Karabükspor’a verdiği genç file bekçisi Çağlar Şahin Akbaba’nın ara transfer döneminde Elazığ’a döneceği konuşuluyor.

Elazığspor’un sıkıntı yaşadığı mevkilerin başında gelen kaleci problemini gidermek için Çağlar Şahin Akbaba ile anlaşma zemini arayacak Bordo-Beyazlı yönetim, öncelikli olarak genç oyuncusu bonservisiyle kadroya katmanın hesaplarını yapacak.

Hamidou Traore dosyasından ötürü Kardemir Karabükspor ile ihtilaflı olan Elazığspor’un, Çağlar Şahin Akbaba transferiyle aradaki buzları eritmesi de bekleniyor. Çağlar’ın bonservisiyle alınmasına engel bir durum olursa, genç file bekçisi için kiralama formülü de devreye sokulacak.

1995 doğumlu genç oyuncu bu sezon hiçbir resmi müsabakada forma şansı bulamadı.

PLASE SERDAR KULBİLGE!

Elazığspor’un geçtiğimiz sezon kalesini koruyan ve sezon başı Spor Toto 2. Lig ekibi Sarıyer’e imza atan tecrübeli kaleci Serdar Kulbilge’nin ismi de Elazığspor için geçiyor. Tecrübeli oyuncunun yakın çevresine Elazığ’daki günlerini özlediğini ve teklif gelmesi halinde Elazığ’a dönebileceğini” söylediği konuşuluyor.

Serdar Kulbilge bu sezon Sarıyer kalesini 14 lig ve 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında korudu.