BÜYÜK TEVECCÜH GÖRÜYORUZ

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞERİFOĞULLARI, SAHADAKİ ÇALIŞMALARINI YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR. 

BÜYÜK TEVECCÜH GÖRÜYORUZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nisa Yılmaz/ Seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiren ve dün Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret eden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Katılımcı belediyecilik anlamında basının çok önemli bir rolü var ve çok önemli bir paydaş. Bu anlamda basın mensuplarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Hakimiyet Gazetesi’ne gerçekleştirmiş olduğu ziyarette yürüttükleri çalışmalara dair açıklamalarda bulunarak; “İstanbul’daki aday tanıtım toplantısından hemen bir gün sonra Elazığ’a geldik. İlimize geldiğimizde coşkulu bir şekilde karşılandık, il teşkilatımızı ziyaret ettik. Aslında çalışmalarımızın startını bir anlamda orada vermiş olduk.” dedi.

SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Şerifoğulları; “Genel merkezimizin talimatı doğrultusunda 1 Ocak’tan sonra Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) kurulmasıyla alakalı çalışmalarımızı yapacağız. Daha sonraki süreçte ilçe ve belde adaylarımızla birlikte geniş çaplı bir aday tanıtım toplantısı düzenlenecek. 19 Şubat ise resmi bir propaganda sürecinin başlangıç tarihi. 19 Şubat’tan sonraki süreçte tamamen teşkilatımızla, milletvekillerimizle birlikte sahaya ineceğiz. Tabi bu süre zarfında bizler boş durmuyoruz." şeklinde konuştu.

MUHTARLARI ZİYARET EDİYORUZ

İlk etapta muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizin ve ilimizin sorunlarını tespit etme noktasında çalışmalarımıza başladıklarını belirten Şerifoğulları, ‘Katılımcı Belediyecilik’ anlamında basının çok önemli bir rolü olduğunu, çok önemli bir paydaş olduğunu bildiklerini ifade etti.

BASIN VE STK ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

 Muhtar ziyaretlerinin ardından ikinci etapta da basın mensuplarını  ziyaret etmeye başladıklarını ifade eden Şerifoğulları, bu kapsamda  Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ettiklerini  ve gösterilen yakın ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Bundan sonraki süreçte de çalışmaların  sivil toplum kuruluşları üzerinden devam edeceğini belirten Şerifoğulları, ‘’Sivil toplum örgütleri de ilimizin sorunları ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yapıp, bir noktada projelerimizin son halini vermemiz açısından bizlere önemli bir kaynak olacağını’’ dedi.

19 ŞUBAT’TAN SONRA DAHA AKTİF OLACAĞIZ

Şahin Şerifoğulları şöyle sürdürdü: ’’Ak Parti’nin resmi propaganda dönemi  19 Şubat’ta başlıyor. Bu tarihle birlikte yeni sloganlarımız ve seçim şarkılarımızla birlikte Allah’ın izniyle hem teşkilatımız hem de milletvekillerimizle birlikte sıkmadığımız el, dokunmadığımız insan kalmayacak.’’ 

HERKESİMLE GÖRÜŞECEĞİZ

Şerifoğulları son olarak, "Herkesle görüşerek çalışmalarımızı 31 Mart sabahına kadar yapacağız. Tabi Allah’ın izniyle de buradan zaferle ayrılacağımızı biliyoruz. Ondan sonraki süreçte işimizin daha zor olacağını söyleyebilirim. Belediye Başkanlığı noktasında Elazığ’ı arzu ettiğimiz ve hayal ettiğimiz yere getirebilmek adına profesyonel bir ekiple çalışmalarımızı yaparak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.