BURUK BAŞARI

Ak Parti'nin 2014 yılı yerel seçimlerinde aldığı 105 bin  oya karşılık bugün yapılan yerel seçimlerde oyunu yaklaşık 30 bin düşürerek 72 bin oy almasının sebepleri arasında il yönetimi ve milletvekillerine  olan tepki olduğu ifade ediliyor.

 BURUK BAŞARI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şahin Şerifoğulları’nın şahsi gayret ve çabalarıyla almış olduğu oylar çıkarıldığında , Ak Parti'nin ciddi anlamda bir sıkıntı hatta seçimi kaybetme ihtimalinin olduğunu ifade eden seçmenler, bu tablonun iyi tahlil edilerek dersler çıkarılması gerektiğini ifade ediyorlar.

 

HERKES ŞAPKAYI ÖNÜNE KOYMALI

31 Mart seçim sonuçlarının hem ülke genelinde hem de şehrimizde kısa  ve uzun vadede ciddi analiz edilmesi gerektiğini ifade eden Ak Parti tabanı, parti iç dinamiklerinin içe kapanık ve öteleyici bir tavırdan bir an önce kurtulup halkla samimi diyaloglar kurulmasının gerekli olduğunu ifade ediyorlar.

BAŞARI TEK BAŞINA ŞERİFOĞULLARI’NIN

Ciddi oy kaybına rağmen seçimlerden zaferle çıkan Şerifoğulları’nın sadece Elazığ Belediye Başkanı değil Ak Partinin de yeni yüzü olduğunu ifade eden parti tabanı, Başkan Şerifoğulları’nın bu konuda da bir çığır açacağına inanıyor.

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

Zorlu bir seçim kampanyası sürecinin ardından seçimden oldukça iddialı projelerle halkın karşısına çıkan MHP adayı Prof.Dr.Bilal Çoban’a karşı seçimden galip çıkan Başkan Şerifoğulları, hizmet bayrağını daha üstlere taşımanın gayreti ve samimiyetiyle göreve başlayacak ve hizmetler birbiri ardınca şehre yansıyacak.

SEÇİM MARATONU SONA ERDİ

31 Mart yerel seçimlerinde Elazığ’da seçim çalışmaları oldukça düzeyli geçti.Siyasi parti adayları seçim döneminde projelerini anlatarak,hiç polemiğe yer vermeden halka kendilerini anlatmaya çalıştı.Yapılan seçimler de resmi olmayan rakamlara göre Ak Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları  72 Bin 987 oy alırken,MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Bilal Çoban ise  62 Bin 025 oy aldı.İttifak adayı Ali Şekerdağ ise  30 Bin 068 oy aldı.Saadet Partisi de 7 Bin 390 oy alarak seçimleri tamamladı.