BULUT: 'ERDOĞAN, TARİHİN ÖVGÜ İLE BAHSDECEĞİ BİR LİDER'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, tarihin ileride övgü ile bahis edeceği bir liderle yol arkadaşı olmaktan çok mutluyum dedi.

BULUT: 'ERDOĞAN, TARİHİN ÖVGÜ İLE BAHSDECEĞİ BİR LİDER'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bulut, “Benim için en anlamlı olan şey ne Milletvekilliği derim ne iş adamlığı derim. Tayyip Erdoğan ile olan yol arkadaşlığı derim” şeklinde konuştu.

Fırat’ın Doğusuna yapılacak operasyon da fazla kayıp vermeden sahadan ayrıldıklarını söyleyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Sahada ne kadar güçlü iseniz, masada o kadar güçlüsünüz. Türkiye artık hem masada hem sahada güçlü bir ülke haline gelmiştir. Milli savuma bakanımız sunum yapmıştı o sunumda bu operasyonu yüzde yüz milli silahlarla yapıldığını söyledi bu çok önemli. Türkiye bulunduğu coğrafya itibariyle operasyon yeteneğinin iyi olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

İNSANLARIN YENİDEN EVLERİNE DÖNECEĞİNİ UMUT EDİYORUZ

Türkiye’nin diplomasiyi iyi götüren bir ülke olduğuna dikkat çeken Bulut, “Türkiye Tayyip Erdoğan gibi liderlerle bunu taçlandırdığında gerçekten böyle muhteşem sonuçlar otaya çıkıyor” dedi.

Bulut, “Bu kadar büyük bir operasyonu en az kayıpla götürmeye çalıştık. İlk aşaması bitti bundan sonra inşa aşamasına geçilecek. İnşa aşaması Doğu ve Güneydoğu’yu ihya edecek bir aşama. Yeni bir kent şehir kurulacak. Yeniden yapılacak planlanacak o yerler. Milli güvenliğimiz düşünülerek planlanan bir operasyon. İnsan hakları bağlamında yapılmış bir operasyon. Yerinden edilmiş insanların yeniden yurtlarına dönüşü ile alakalı aslında insanlık operasyonu. Bu yönü ile çok kıymetli” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Bulut, “Dünya’ya karşı bir zafer var. Özellikle Avrupa ülkelerine karşı bir zafer var. Liderimizin dirayeti ile bir zafer elde ettik” diye konuştu.