Bu Yatırımı Elazığ'a Kazandıralım

Tamer ÖREN - Artık Elazığ'a gelen yatırımcıyı şu sebeplerden kaçırdık demek istemediklerini söyleyen ELEP dönem Sözcüsü Asilhan ARSLAN ' Artık tarih tekerrürden ibaret olmasın. Kaybeden Elazığ olmasın kazanan olsun. Ortak paydamız bu kazanım olsun. Bu yatırımı Elazığ'a kazandıralım' dedi.

 Bu Yatırımı Elazığ'a Kazandıralım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ekonomi Platformu dönem sözcüsü Asilhan ARSLAN bir basın toplantısı düzenleyerek  platforma bağlı 12 STK başkanı ile yapmış oldukları istişare toplantısı sonunda çıkan  sonuç  hakkında değerlendirmelerde bulundu. Platform olarak yapılmak istenen yatırıma son derece sıcak baktıklarını vurgulayan  ARSLAN “ İlimize neden yatırım yapılmıyor neden ekonomimiz istediğimiz seviyede değil neden nitelikli göç veriyoruz dediğimiz noktada en azından turizm ve sağlık sektöründe lokomotif olabilecek ilimize ciddi katma değer katabilecek çok güzel bir yatırımın  Elazığ’da planlanıyor olması bizi çok çok mutlu etti. Platform üyeleri adına bu yatırımın hayata geçmesi adına yatırımcı firmaya, siyasilerimize, bürokratlarımıza destek olma noktasında elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizi beyan ediyoruz”  dedi.

Platform olarak yatırım yapılması gereken araziler konusuna  pek girmek istemediklerini ifade eden ARSLAN “ Sayın valimiz, Fırat Kalkınma Ajansı aracılığıyla gerekli çalışmaları yapmışlar. Belli değerlendirmeler yapılarak  yatırımcı firmaya sunulmuş. Eğer kamuoyu bu yatırımın bu şekille yapılmasında bir mahsur görmüyoruz. Şehrin ekonomisine olumlu yönde katkıları olacaktır. Şehrin iç dinamiklerini bozmayacaktır. Küçük ve yerel esnafımıza mani olmayacak aksine onlarında pazar bulacağı yeni kapılar açacaktır dediğimiz noktada biz bu yatırımın sonuna kadar arkasında olacağız. İlgili muhataplarından şunu rica ediyoruz. Lütfen bu yatırımın gerçekleşmesi için yapıcı yaklaşalım ve Elazığ’a bu yatırımı kazandıralım” diye konuştu.

Artık Elazığ’a gelen yatırımcıyı şu sebeplerden kaçırdık demek istemediklerini  vurgulayan ARSLAN “ Artık tarih tekerrürden ibaret olmasın. Kaybeden Elazığ olmasın kazanan olsun. Ortak paydamız bu kazanım olsun” diye kaydetti.