BU TİPLER HALEN PARTİDE Mİ?

BU TİPLER HALEN PARTİDE Mİ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün geçmiyor ki Ak Parti cenahından yeni skandallar duymayalım, görmeyelim.  17 yıllık hâkimiyetini Erdoğan gibi karizmatik bir lidere borçlu olan ve yaptıklarıyla göz dolduran Ak Parti misyonuna ve vizyonuna yakışmayan  isimlerden dolayı nice nice fiyaskolarla ülkemizde gündem olmaya devam ediyor.

Malumunuz Güngören Belediyesi'ndeki insanlık dışı olaydan bahsediyoruz. Aslında şimdiye değin belediyelerde gösterdiği başarılarla milletin iktidara taşımış olduğu Ak Partinin skandal bir cezayla gündeme gelmesi, ilkeli duruşuyla tanıdığımız prensip abidesi olarak bildiğimiz düsturdan çok uzaklara bir düşüşü de gösteriyor.

Güngören Belediyesinde olay Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin, mesai bitiminin son dakikalarında belediye ofisine girmesiyle başlamış. O esnada içeride oturan belediye çalışanının kendisini görüp ayağa kalkmadığını fark eden Veysel İpekçi, belediye çalışanını tuvaletin önünde bir sandalyeye oturtmuş ve "Bundan sonra burada oturacaksın. Buradan geçen herkese selam verip ayağa kalkacaksın." diye emirler yağdırmış.

Bu emre boyun eğen Enes Turan isimli personele neyse ki diğer belediye çalışanları destek olmuş da bu görüntüleri sosyal medyada tüm Türkiye’nin gözleri önüne serilmiş.

Görüntülerin hızla yayılması ve gelen tepkilerden sonra Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, mesai arkadaşlarından özür dilemiş, cezayı uygulayan Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin istifasının alındığını duyurmuş.

Tabi ki bu kuru özür ve görevden alma yeterli gelir mi? Olayın örtbas edilmesine yeterli mi takdiri sizlere bırakıyoruz.

Ancakkkk. Bu densizlik sebebiyle şunları da ifade etmekten kendimizi alamıyoruz. Ey Ak Parti’den seçilmişler ve atanmışlar… Hiç kusura bakmayın. Sizler her biriniz halkın adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayrına seçilmiş ve bir makama gelmiş insanlarsınız.  Hiç birinizin ne kendinizi seçtirecek şahsi oylarınız ne de halkta karşılığınız var.

Her şeyinizi borçlu olduğunuz bir dava adamıyla birlikte hizmet ve siyaset yapacaksanız lütfen her adımınıza her sözünüze ve her bir fiilinize dikkat edeceksiniz. Ayağa kalmayan bir personeli gururunuz kaldırmıyorsa, sizlerin halka hizmet diye bir derdinizden ziyade kibir kulelerinizi inşa etmek diye bir derdiniz var demektir.

Halkın yanında olan ve gönüllere taht kurmayı başaran Ak Partilileri tenzih ediyoruz elbette. Gönül gönüle hizmetini sürdürenlere  selam olsun. Bu gurupta kendini görmekten sıkılan varsa da varsın farklı bir iş bulsun kendine ya da farklı bir partide siyaset yapsın.