Bu stad neden yıkılmıyor?

Elazığ Atatürk Stadyumu'nun yıkılacağı bildirildi, Elaziz Belediyespor bir maçını İl Özel İdare'de oynadı ama stadyuma aradan geçen süre zarfında bir kazma dahi çakılmadı…

Bu stad neden yıkılmıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor ve TFF 3. Lig’de mücadele eden Kırmızı – Lacivertli ekibimiz Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu’nun akıbeti hala daha belli değil.

Elazığspor’un ilk gerçekleştirdiği Genel Kurul öncesi yapılan toplantıda yıkılacağı kararlaştırılan Elazığ Atatürk Stadyumu’nda aradan geçen süre zarfına rağmen henüz daha çalışma başlatılmadı. Bordo-Beyazlı ekibimizin gerçekleştirilen toplantı ardından iç saha maçlarına Malatya, Diyarbakır ya da İstanbul’da yapacağına kanaat getirilirken, Elaziz Belediyespor’un ise iç saha maçlarına Elazığ İl Özel İdare Sentetik Saha’da çıkması kararlaştırılmıştı. Malzemelerin çıkarımı, passolig sisteminin sökülmesinin ardından yalnızca Atatürk Stadyumu’ndaki skorboard ve jeneratör sisteminin söküm işlemi kaldı.

ACAR: “PASSOLİG SİSTEMİ 10 GÜN OYALADI”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya konuya ilişkin olarak bilgiler verirken, “Passolig sisteminin söküm işlemlerinin yıkım sürecini geciktirdiğini” belirterek, en kısa süre zarfında çalışmaların başlayacağını bildirdi.