BU SEFER TAMAM İNŞALLAH…

BAŞTA BAKAN YARDIMCISI OLMAK ÜZERE BÜROKRASİDE ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNAN HEMŞERİLERİMİZİN BİR ŞANS OLDUĞU YÖNÜNDE HAKİMİYET GAZETESİ OLARAK SIKLIKLA GÜNDEME GETİRDİĞİMİZ HUSUSLARDA OLUMLU GELİŞMELER YAŞANIYOR. BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NIN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ZÜBEYDE HANIM CADDESİ ÜZERİNDEKİ ALANI, PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILARAK HEMŞERİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNMA TEKLİFİNE TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI OLAN HEMŞERİMİZ MEHMET HADİ TUNÇ'UN OLUMLU BAKMASI MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

BU SEFER TAMAM İNŞALLAH…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi olarak şehrimizden yetişerek Ankara’da önemli ve kilit noktalarda bulunan hemşerilerimize ilimizle ilgili projeler sunulması halinde önemli hizmetlerin geleceğine ve bu değerlerimize yakın olunmasına dair bugüne kadar sayısız haber yaptık.

BAKAN YARDIMCISI TUNÇ BÜYÜK ŞANS

İlimizden yetişerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde İBB Halk Ekmek Genel Müdürlüğü görevinde bulunarak, kapanma aşamasına gelmiş bir kurumu, ülkenin en prestijli kurumu haline getirerek başarı destanları yazan, ardından birçok önemli bürokratik görevlerde bulunan, son olarak da Tarım ve Orman Bakan yardımcılığı  görevine atanan hemşerimiz Mehmet Hadi Tunç, başta tarım olmak üzere hem ülkemiz hem de şehrimiz için büyük bir şans olma konumunu sürdürüyor.

Hemşerimiz Mehmet Hadi Tunç’un ilimizle ilgili kendisine ulaşan projelere de çok sıcak baktığı ve hayata geçirilme noktasında gayret gösterdiği de biliniyor.

TARIMDA ÖNEMLİ DESTEKLER

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın birçok projesinde imzası olan ve bu imkânlardan ilimizin daha çok faydalanmasını sağlayan Tunç, şehrimizle ilgili projelere de her türlü desteği veriyor.

Tarım gibi önümüzdeki süreçte petrolden daha stratejik bir konuma yükselmesi beklenen alanda, ülkemizin potansiyellerini öne çıkarmak ve tarımsal üretimi artırmak amacıyla birçok proje ve desteğin hayata geçmesinde aktif roller üstlenen Bakan yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, bu amaçla stratejik birçok yeni projenin de mimarı ve uygulayıcısı olarak biliniyor.

ZÜBEYDE HANIM CADDESİ’NE TUNÇ DESTEĞİ

İlimizin yeşil alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve parkları ile önemli bir cazibe merkezi olan Zübeyde Hanım Caddesinde bulunan resmi kurum alanlarının Elazığ Belediyesi’ne devredilmesi yönünde Başkan Şahin Şerifoğulları tarafından başlatılan çalışmalara Tarım ve Orman Bakanı Hadi Tunç’un sıcak baktığı ve destek vereceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda DSİ 9. Bölge Müdürlüğüne ait alan Elazığ Belediyesi’ne devredilmiş, ardından da peyzaj çalışması yapılarak çok önemli bir alan halkın hizmetine sunulmuştu.

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kendi ekip ve ekipmanları ile kısa sürede tamamlayarak hizmete sunduğu DSİ önü çalışmasının ardından Başkan Şahin Şerifoğulları, aynı çalışmanın Orman Bölge Müdürlüğü ile devam ederek Çaydaçıra Kavşağına kadar devam ettirilmesi konusundaki projesini hazırlayarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’a sundu.

Mevcut haliyle bakımsız olan ve halka kapalı bulunan bu alanda yapılacak peyzaj çalışmaları ile alan hem cazibe merkezi haline gelecek hem de mevcut ağaçların bakımları yapılacak ve yeni bitkilendirmeler yapılacak.

KARAYOLLARI İLE DEVAM EDECEK

Başkan Şahin Şerifoğulları, karayollarına ait alanların da geri çekilmesi ya da şehir dışına çıkartılmasının  ardından bu alanda gerçekleştireceği projesini geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sunmuştu. Bakan Kurum’un da sıcak baktığı proje hayata geçerse Zübeyde Hanım Caddesi karşılıklı olarak iki yönüyle farklı bir görünüme kavuşacak.