Bu lig bize lüks!

Elazığspor bir çok fırsattan yararlanamadığı ve 9 kişi tamamladığı maçta Adana Demirspor'a 2-0 yenildi

Bu lig bize lüks!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftası’nda temsilcimiz Birevim Elazığspor, Adana Demirspor’u Şanlıurfa’da ağırladı. Cumartesi günü saat 13.30’da GAP Stadyumu’nda oynanan ve Antalya Bölgesi Süper Lig Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu’nun düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ahmet Sabri, Idrissa Diarra, Gökhan, Yiğitcan, Cengizhan, Dialo, Abdulkadir, Muhammed, Mustafa, Serdar ve Bekamenga onbiriyle çıktı.

YİĞİTCAN YİNE İŞ BAŞINDA!

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın 8. dakikasında Adana Demirspor penaltı kazandı. Son haftaların formsuz ismi Yiğitcan Erdoğan ceza sahası içinde Pote’yi düşürünce hakem Mustafa Öğretmenoğlu penaltıya hükmetti. Penaltı vuruşunu kullanan Gladkyy takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da konuk takım Berk, Vedat ve Gladkyy ile gole çok yaklaşırken, ataklardan sonuç alamadı. Temsilcimizin 28. dakikada Cengizhan, 32. dakikada Mustafa ile bulduğu pozisyonlar sonuçsuz kalınca ilk yarı Adana Demirspor’u 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

MUSTAFA HARİÇ DÖKÜLDÜK!

İkinci yarıya daha dertli toplu başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, 55. dakikada günün başarılı tek ismi olan Mustafa Eskihellaç’la gole yaklaşsa da sonuç alamadı. Bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü rakibine kaptıran Elazığspor 72. dakikada 10 kişi kaldı. Yiğitcan Erdoğan gereksiz bir yerde yaptığı sert müdahalenin ardından ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kaldıktan sonra oyun disiplininden iyice kopan ve rakibine sayısız gol fırsatı tanıyan temsilcimiz, 88. dakikada Idrissa Diarra’nın oyundan atılmasıyla 9 kişi kaldı. 90+4. dakikada sahneye çıkan Herve Kage maçın skorunu 2-0 olarak tayin etti.

TARAFTARLARDAN HAKLI PROTESTO!

Maçı izlemek için Elazığ’dan giden az sayıda taraftar futbolculara büyük tepki gösterdi.

Bu sonucun ardından Elazığspor 20 puanda kalırken, Adana Demirspor puanını 41’e yükseltti. Birevim Elazığspor, liglere verilecek olan Milli aranın ardından Hatayspor’la deplasmanda karşılaşacak.