Bu işin sonu nereye varır?

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Balıkesirspor Baltok'a deplasmanda 3-1 yenildi ancak sonrasındaki gelişmeler kafaları allak bullak etti

Bu işin sonu nereye varır?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 21. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor deplasmanda Balıkesirspor Baltok’un konuğu oldu. Pazar günü saat 13.30’da Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça temsilcimiz; Ahmet Sabri, Ahmet Burak, Gökhan, Idrissa Diarra, Tufan, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Traore, Diallo, Mustafa ve Lamine Diarra onbiriyle çıktı.

MAÇA FURKAN GÜNDÜZ TİŞÖRTÜYLE ÇIKTIK!

Balıkesirspor Baltok - Elazığspor maçı öncesi Elazığspor kulübü, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki Muhammed Furkan Gündüz'ü unutmadı. Maç öncesi ısınmaya çıkan bordo-beyazlılar, ısınmaya Muhammet Furkan'ın fotoğrafı olan tişörtlerle çıkarak alkış aldılar. Ayrıca takım maç öncesi seremoniye de “Onurlu Mücadelemizin Sembolü Furkan Gündüz Mekanın Cennet Olsun” pankartıyla çıktı.

SABRİ’NİN HATASI YAKTI!

Maça etkili başlayan ev sahibi takım 21. dakikada Foxi’nin golüyle 1-0 öne geçti ve bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu da tayin etti. 56. dakikada Mustafa Eskihellaç şık bir golle skora denge getirse de 76’da Foxi kaleci Ahmet Sabri’nin büyük hatasında meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu golden sonra temsilcimiz rakip yarı sahada eşitlik sayısını bulmak için pozisyonlar yakalasa da son sözü Mehmet Boztepe söyledi ve Balıkesirspor Baltok sahadan 3 puanla ayrıldı.

ERHAN ALTIN BİLMECESİ!

Maçın ardın Bordo-Beyazlı ekibimizin Teknik Direktör Erhan Altın’la anlaştığı bilgisine ulaşıldı ancak Elazığspor Kayyum Başkanı Devecioğlu anlaşma gibi bir durumlarının olmadığını söyledi.

Erhan Altın’la anlaşma gibi bir durumlarının olmadığına dikkat çeken Devecioğlu, “Bizim haberimiz olmadan böyle bir anlaşmanın yapılması söz konusu olamaz. Anlaşma gibi bir durum yoktur” dedi.

KADROYU KİM YAPIYOR?

Gazetemiz köşe yazarı ve Elazığspor Gönüllüleri Derneği Başkanı Eren Kurnaz maçın ardından katıldığı canlı yayın programında bordo-beyazlı takımın kadrosunu, teknik heyet belirlemiyor. Bu takımın başkanı Kayyum mu, yoksa başkaları mı?” şeklinde sitemde bulundu.