BU HAFTAYA DİKKAT!...

BU HAFTAYA DİKKAT!...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin istifasının ardından yeni il başkanının ataması hala yapılamadı. Dört milletvekili ve Elazığ Belediye Başkanlığı ile çok sayıda ilçe ve belde belediye başkanlarına  sahip bir partinin, iki aya yakın bir süredir başsız ve başkansız kalması Elazığ siyasi tarihinde de bir ilk olarak kayıtlara geçmiş durumda.

Uzun bir bekleyişin bu hafta sona ereceği ve il başkanının birkaç gün içinde atanacağına dair yeni bilgiler dillendiriliyor. Bu kadar uzun süreli beklemenin ardından atanacak ismin de bu kadar uzun düşünmeye değecek bir isim olacağı yönünde de duyum ve ön bilgiler var.

Zor zamanda il başkanı olmak ve zorlukları kolay etmek, tüm risklerine rağmen dirayet ve her şeyden önemlisi davanın aşığı olmayı gerektiriyor.

Bu önemli yolcukta, yeni yollar bulup köprüler kurmak için birkaç gün daha bekleyecek Ak Partili kardeşlerimiz.

Ama şunu garanti edebiliriz ki bu bekleyişe değecek bir isim olacak yeni il başkanı. Yeniden kollar sıvanacak ve yeniden yollara düşülecek.

Yeni yollar açmak için elbette birilerinin yol vermesi hatta yoldan çekilmesi gerekebilecek. Ama sonuçta herkesin “işte bu” diyeceği bir il başkanı için bu hafta kulağınız bizde olsun.