Bu hafta 'BAL' gibiyiz!

Takımlarımız haftasonu karşılaştıkları Malatya ekiplerini mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattılar

Bu hafta 'BAL' gibiyiz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta 3. hafta heyecanı da tamamlandı. Temsilcilerimiz Harput Dibek Fırat Üniversitesi ile Sürsürüspor haftasonu karşılaştıkları Malatya takımlarını mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşadılar.

6 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Fırat Üniversitesi Sentetik Saha’da oynanan maçta Pütürge Belediyespor’u konuk eden, HD Fırat Üniversitesi’ne galibiyeti getiren golleri Zindan ve Ertan kaydetti. Aldığı bu galibiyetle puanını 6’ya çıkaran Bordo-Beyazlı Ekip puantajda 2 basamak birden yükselerek 6. sıraya yerleşti. HD Fırat Üniversitesi, gelecek hafta deplasmanda Nizipspor’un konuğu olacak.

SÜRSÜRÜSPOR’DA HASRET BİTTİ

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta zor günler geçiren ve sezona iki yenilgiyle başlayan Turuncu-Beyazlı Temsilcimiz Sürsürüspor ise 3. haftada Malatya İdman Yurdu ile deplasmanda karşılaştı. 6 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Yeşiltepe 1 No’lu Sentetik Saha’da oynanan müsabakayı Sürsürüspor, Yusuf Babat ve Ahmet Yeşilbaş’ın golleriyle 2-1 kazandı. Aldığı 3 puanla kötü gidişata dur diyen Turuncu-Beyazlılar, 4. haftada sahasında Gaziantep Ankasspor’u konuk edecekler.