Bu adamı tanıdınız mı?

Hacı Murat Yümlü'nün teknik direktörlük için anlaşmaya vardığı Orhan Kaynak, imza atmadan hemen önce menajerler ve Radyospor yorumcusu Salim Manav'la transfer görüşmelerine başladı

Bu adamı tanıdınız mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Takımın başına Spor Toto 2. Ligi 8. sırada tamamlayan Sarıyer’in teknik direktörü Orhan Kaynak’ı getiren Hacı Murat Yümlü başkanlığındaki Elazığspor, kamuoyunda eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Orhan Kaynak ismi taraftarlarda adeta şok etkisi yaratırken, genç teknik adamın sosyal medyaya düşen bir fotoğrafı da büyük tepki çekti.

Bir kafe ortamında çekilen fotoğrafta menajerler, Teknik Direktör Orhan Kaynak ve Radyospor yorumcusu Salim Manav’ın bir arada oldukları gözlemleniyor. Üstelik Elazığspor Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü ile anlaşılmadan çekilen fotoğrafta; “Transfer sezonunu açtık. İftar sonrası kulis :)” ifadesi paylaşıldı.

Elazığspor Başkanlığı’na adaylığını açıklarken takıma menajerleri sokmayacağını belirten Hacı Murat Yümlü’nün, bu gelişmenin akabinde nasıl bir yol izleyeceği büyük merak konusu.