BOZO PUTİN


İçimizde ki ye­min­li Dev­let düş­man­la­rı Rusya ile Tür­ki­ye ara­sın­da baş­la­yan uçak kri­zi­ni kö&s

BOZO PUTİN
TAKİP ET Google News ile Takip Et


İçimizde ki ye­min­li Dev­let düş­man­la­rı Rusya ile Tür­ki­ye ara­sın­da baş­la­yan uçak kri­zi­ni kö­rük­le­me­ye devam edi­yor. 
“ama”sız, “fakat”sız, “lakin”siz haklı ol­du­ğu­muz uçak kri­zin­de bazı Hen­dek­çi ya­zar­la­rın Rusya ta­ra­fın­dan kılıç çek­me­si biz­le­ri son derce üzü­yor.
Rus Dev­let Baş­ka­nı Bozo Putin, elin­de ete­ğin­de ne varsa or­ta­ya koy­ma­ya ça­lı­şır­ken, bizim Türk med­ya­sın­da ki bazı kan­sız­la­rın yap­tı­ğı­nı Os­man­lı dö­ne­min­de­ki çe­te­ci­ler bile yap­ma­dı.
Pa­ra­lel ya­pı­nın yayın or­ga­nı ile PKK nın bazı yayın or­gan­la­rıy­la Doğan medya gu­ru­bu­na ait bazı ya­zar­la­rın sa­fı­nı be­lir­le­me­si­ni Türk halkı asla ve asla unut­ma­ya­cak­tır. 
Eko­no­mik açı­dan fe­la­ket­le­ri oy­na­yan Rusya mut­la­ka bir yere sal­dı­ra­cak­tı o da Tür­ki­ye ola­cak gibi. Rusya’nın müt­te­fi­ki İran ve Er­me­nis­tan. Ba­tı­da Yu­na­nis­tan ve Kıb­rıs Rum ke­si­mi.. Tür­ki­ye’yi şim­di­lik ku­şat­tık­la­rı­nı dü­şü­nü­yor. 
Bu ku­şat­ma­ya İsrail de des­tek ve­re­cek­tir. 
Ba­kı­nız,Tür­ki­ye nin üze­rin­de sert rüz­gar­lar esip du­ru­yor.
Kı­sa­ca­sı zor gün­ler bizi bek­li­yor. Hani biz­ler ulus­la­ra­ra­sı dü­ze­nin de­ği­şe­ce­ği­ni bi­li­yor­duk ve tah­min edi­yor­duk ama, Tür­ki­ye üze­rin­den san­cı­lı geç­me­si­ni tah­min et­mi­yor­duk. 
Allah CC. Ül­ke­mi­zi ve ül­ke­mi­zin her fer­di­ni ko­ru­sun.
Sayın Cum­hur­baş­ka­nı ve Baş­ba­ka­nın uçak kırız’ inden hemen son­ra­ki ta­vır­la­rı Dünya dip­lo­ma­si­sin­de kabul gö­rür­ken, Tür­ki­ye’nin kendi adına or­ta­ya koy­du­ğu il­ke­ler ve öne­ri­ler­de, ulus­la­ra­ra­sı dü­zen­den bes­le­nen ül­ke­le­ri te­dir­gin edi­yor
Bozo Putin şim­di­lik İran ve ar­ka­sın­da da Irak’ı ya­nı­na almış gö­rü­nü­yor. Yani şu an bölge de her an her şey ola­bi­lir.
As­lın­da bir an­lam­da için­de kin ve nef­ret dolu ül­ke­ler şim­di­lik de­şif­re ol­du­lar lakin biz on­la­rın geç­mi­şi­ni de bi­li­yo­ruz di­ye­cek­si­niz. Evet geç­miş­le­ri de bozuk ge­le­cek­le­ri de bozuk ola­cak bun­la­rın in­şal­lah.
Rusya kural ta­nı­maz ve hay­dut­ça bir ta­vır­la Tür­ki­ye’nin Su­ri­ye’deki soy­daş­la­rı­na sahip çık­ma­sı­nı “te­rö­rist­le­re yar­dım ve des­tek ve­ri­yor” eleş­ti­ri­si ya­pa­rak Tür­ki­ye’nin Su­ri­ye Türk­men­le­ri­ne, dost ve kar­deş top­lu­luk­la­ra gön­der­di­ği in­sa­ni yar­dım kon­voy­la­rı­nı bom­ba­lar­ken, sesiz kal­ma­mı­zı bek­li­yor.
Rusya’nın üç önem­li he­de­fi var: Şam dik­ta­tö­rü­ne karşı Su­ri­ye hal­kı­nın öz­gür­lü­ğü için di­re­nen mu­ha­lif sa­vaş­çı­la­rın ikmal yol­la­rı­nı kes­mek, İran dev­rim mu­ha­fız­la­rı ile Lüb­nan Hiz­bul­lah’ının des­te­ğin­de­ki Su­ri­ye Or­du­su­nun iler­le­yi­şi­ne imkân ta­nı­mak ve Şam yö­ne­ti­mi üze­rin­den Su­ri­ye’ye as­ke­ri yı­ğı­nak ya­pa­rak böl­ge­de­ki et­kin­li­ği­ni art­tır­mak. Ancak, açı­la­cak ko­ri­dor­dan ise PKK yı fay­da­lan­dır­mak. 
Evet özet ola­rak Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız ve Baş­ba­ka­nı­mız her türlü sal­dı­rı­yı ve eko­no­mik yap­tı­rım­la­ra karşı hazır ol­du­ğu­mu dek­la­re etse bile şu an ülke in­sa­nı üze­rin­de hu­zur­suz­luk devam edi­yor. 
Rab­bim bu be­la­yı da ba­şı­mız­dan sav­ma­yı düş­ma­nı helak et­me­yi bize gös­ter­sin.
Selam ve Dua ile.