Boynueğri: 'LÖSANTE, Tam Kapasiteye Ulaşmayı Bekliyor'

Nisa Yılmaz/LÖSEV Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Aslı Boynueğri, LÖSANTE hastanesinin cihazları, yatak kapasitesi ve servisleriyle tam kapasiteye ulaşabilmesi için Sağlık Bakanlığına yapmış oldukları müracaat hakkında açıklamada bulundu.

Boynueğri: 'LÖSANTE, Tam Kapasiteye Ulaşmayı Bekliyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

LÖSEV Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Aslı Boynueğri, LÖSANTE Hastanesinin tam kapasiteye kavuşması için Sağlık Bakanlığından cevap beklediklerini ifade ederek; “LÖSEV olarak bir kaç gündür Elazığ’dayım. Ev ziyaretleri, resmi ziyaretler, hastane ziyareti ve lösemili çocuklarımızın aileleriyle toplantı yaptık.

Bizler LÖSEV olarak hastanemizin ruhsatına kavuşmasını bekliyoruz. Daha fazla çocuğumuzun tedavi edilememesiyle birlikte hayatını kaybetmesini istemiyoruz. Hastanemizdeki yüzde 92 başarımızın, ruhsatımızla yüzde 100’e ulaşacağını hedefliyoruz. LÖSANTE hastanesi hepimizin, Türk milletinin eseridir. Sağlık Bakanlığının ‘kamu hastanesi’ gibi çalışma teklifini kabul ettik.

Hastanemizde Avrupa’nın en iyi cihazları bulunuyor.  Bu cihazlar çürümeye terk edilmemeli. ‘Bütün çocuklar en güzel şartlarda tedavi edilmeli’ ilkesiyle bakanımızdan gelecek mutlu haberi bekliyoruz.” dedi.