BÖLGE KOORDİNATÖRÜ YILDIRIM, BAŞKAN ALAN'I ZİYARET ETTİ

Halkbankası Diyarbakır Bölge Koordinatörü Deniz Yıldırım, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

BÖLGE KOORDİNATÖRÜ YILDIRIM, BAŞKAN ALAN'I ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Halkbankası Diyarbakır Bölge Koordinatörü Deniz Yıldırım, Bölge Kobi Pazarlama Bölümü Müdürü Yücel Yıldırım, Elazığ Şube Müdürü Murat Altıparmak, Sanayi Sitesi Şube Müdürü Öznur Kaya ve Hürriyet Şubesi Müdürü Cemgil Kaya’ı makamında ağırlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Halkbankası’nın iş dünyasının en önemli çözüm ortağı olduğunu söyledi.

 

Başkan Alan ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Sayın Bölge Koordinatörüm ve çok değerli şube müdürlerimiz öncelikle sizleri bugün Odamızda ağırlamaktan duymuş olduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Halkbankası tarihi süreç içerisinde her zaman esnaf ve sanatkarların en büyük çözüm ortağı olmuş, bir çok işletmenin kuruluş ve büyüme süreçlerinde yer alarak ilimiz ve ülkemiz üretimine katılımını sağlamıştır. Sayın Bölge Koordinatörümüz ilimizde uzun süre görev yapmış biri olarak iş dünyasının sorun ve beklentilerine son derece hakimdir. Aynı zamanda bölgemiz insanı olan Sayın Deniz Yıldırım başta Elazığ olmak üzere bölgemizdeki KOBİ’lerin bankacılık hizmetlerinin kolaylaştırılması hususunda çok önemli girişimler yapmakta ve destek olmaktadır. Ben kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki süreç içerisinde de destek ve ilgilerini beklediğimizi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

YILDIRIM: ELAZIĞ TSO İŞ DÜNYASINA ÖNEMLİ HİZMETLER VERİYOR

Halkbankası Diyarbakır Bölge Koordinatörü Deniz Yıldırım da Başkan Alan’a göstermiş olduğu ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Sayın Başkanım çalışmalarınızı yakından takip eden biri olarak gerek iş dünyasına ve gerekse tüm bölge illerini ilgilendiren konulardaki girişim ve çalışmalarınız nedeniyle sizleri tebrik etmek istiyorum. Banka olarak ifade ettiğiniz gibi öncelikle KOBİ’lerin en önemli çözüm ortağı olma misyonumuzu devam ettiriyoruz. Bu doğrultuda Elazığ’da KOSGEB destek kredilerini iş dünyasına en fazla kazandıran banka olarak mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sayın Başkanım sizlerle sürekli işbirliği içerisinde olarak iş dünyasına olan desteklerimizi artırmak ve ilin ekonomi ve sanayisinin gelişmesine daha büyük boyutlarda hizmet vermek istiyoruz. Bu düşüncelerle, kabulünüz ve göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.