Bjarnason'dan İzlanda – Türkiye maçı yorumu

Elazığspor'un İzlandalı yıldızı Elmar Bjarnason, Türkiye ve İzlanda'nın birlikte Dünya Kupası'na katılmasını arzuluyor

Bjarnason'dan İzlanda – Türkiye maçı yorumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hüseyin Kabukçu

Futbol hayatına temsilcimiz Elazığspor’da forma giyen İzlandalı milli oyuncu Theodor Elmar Bjarnason’a, Türkiye – İzlanda maçı hakkındaki düşüncelerini sorduk. Türkiye’nin güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Bjarnason, gönlünde yatanın Türkiye ve İzlanda’nın bir arada Dünya Kupası’na katılması olduğunu söyledi.

“Çok büyük ve mücadele gücü yüksek bir maç olacağına vurgu yapan İzlandalı yıldız, “İki takım içinde önemli bir maç. Ben İzlandalıyım ve kalbim İzlanda’dan yana tabi ki. Türkiye ve Türk insanının gerçekten çok sevdim. İnşallah İzlanda ve Türkiye bir arada Dünya Kupası’nda boy gösterir. Skor olarak bir şey söyleyemem ama Türkiye’nin çok güçlü bir takım olduğunu biliyorum özellikle kendi evinde inşallah güzel bir maç olur” dedi.

Türkiye’nin, Premier Lig ekibi Everton’da forma giyen Gylfi Þór Sigurðsson’a karşı önlem alması gerektiğine dikkat çeken Elazığspor’un yıldızı, “Sigurðsson gerçekten iyi oyuncu. Gerçekten iyi ve ölü toplarda oldukça etkili. Defanstan iyi çıkan bir ekibimiz de var” şeklinde konuştu.

Milli takım kadrosunda yer almaması nedeni olarak ise Bjarnason, “Sakatlığım ciddi değil ama bir ağrım vardı. Rize maçında bir darbe yemiştim. Kendimi %100 hazır hissetmediğimden takımımı riske atmak istemedim. Elazığ’da kalıp tedavime devam etmeyi tercih ettim. Çok büyük bir sakatlık değil” ifadelerini kullandı.

Elazığspor’un TFF 1. Lig’deki performansını da değerlendiren Theodor Elmar Bjarnason, “Takımımız gerçekten şu ana kadar iyi oynadı. Şu anda ikinci sıradayız. Elimden geleni takımıma vereceğim. Hem kendim, hem de takımımın yukarılara tırmanması için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.