'BİZİM DAVA ADAMLIĞIMIZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK'

'BİZİM DAVA ADAMLIĞIMIZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/ Ak Parti 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilmediği için kırgın olmadığını belirterek, “Biz kadere iman ederiz mevki ve makamların baki olmadığını biliyoruz. Allah bize mevki nasip etmiş nasıl bundan onur gurur duyuyorsak, nasip etmediği zaman da buna rıza göstermemiz gerekir. Bizim Milletvekili olup olmamızdan ziyade bizim dava adamlığımızın devam edip etmeyeceğimiz önemlidir.  Bizim dava adamlığımız her zaman devam edecek.”dedi.

Milletvekilliği döneminde Elazığ ‘ın kronik hale gelen sorunlarını takibi noktasında önemli hizmetler yapıldığını söyleyen Ejder Açıkkapı,’’En öncelikli konulardan biri Uluova projesi idi ve bu konuda gerek ben gerek Milletvekili arkadaşlarım Uluova projesini yatırım programını ve ihalelisini yapmayı başardık. Ve şu anda 1. Etap çalışmaları başladı’’ diye konuştu.

HİZMETLERİ YAPARKEN ALLAHIN RIZASINI GÖZETTİK

Milletvekili olduğum dönem için vicdanen rahatım diyen Ejder Açıkkapı,’’Biz Milletvekilliğini bir meslek olarak değil, Milletimizin bize verdiği yüklemiş olduğu bir görev olarak gördük. Milletvekilliği çok kutsal bir görev o düşünce ile görevimizi yaptık yapmaya gayret ettik şeklinde konuştu.

Açıkkapı,” 30 yıldır gündemde olan Kuzova projesi ile ilgili ciddi çalışmalar yaparak deneme su verme çalışmalarına başlandı. Biz sanayileşmenin yanı sıra endüstriye de önem vererek ciddi yatırımlar yapılmasını düşünüyorduk ve bu anlamda Kuzova önemliydi. Yimpaş alanı okula dönüştürülerek Eğitim ve öğretime hazırlanıyor.  Şor Şor deresi Belediye ve bizlerin çalışmalarıyla kronik bir mesele hal edilmiş oldu. Stad meselesi ile 2 yıl uğraştığımı beyan etmek istiyorum. Stad 21 Haziran da ihalesi yapılarak aynı yere devasa bir Stad yapılacak. Şehir hastanesi konusunda bizden önceki vekillerimizin de gayretleri var. İnşallah şehir hastanesi şehre lig atlatacaktır. Baskil ve Alacakaya ilçeleri Belediye ve Hükümet konağı yapımı için çalışmalar yapılıyor. Karakoçan’ a Gençlik merkezi için tahsis yapıldı. Kovancılar a gençlik merkezini kavuşturduk. Arıcak, Sivrice Maden ilçesi sentetik çim saha yatırım programına aldırdık. Buna benzer birçok hizmetler var.

Siyaset belki biraz reklam işi olabilir ama, biz Allah rızası için bunları yaptık. Biz bu işleri yaparken sadece Allah’ın rızasını gözettik. Sadece bu şehrin hizmete ihtiyacı var. Bu şehirde yaşayan insanların en güzel hizmetlere ihtiyacı var. Ben Milletvekili olduğum dönem için vicdanen rahatım. Çünkü, biz Milletvekilliğini bir meslek olarak değil, Milletimizin bize verdiği yüklemiş olduğu bir görev olarak gördük. Milletvekilliği çok kutsal bir görev o düşünce ile görevimizi yaptık yapmaya gayret ettik.” dedi.

YAPILAN YATIRIMLAR ÇOK KIYMETLİ

Karşılaştıkları en büyük sorunun işsizlik sorunu olduğuna dikkat çeken Açıkkapı, ‘’Gönül ister ki herkese iş konusunda yardım edelim, ama biz daha farklı yol izleyerek, istihdamı artırarak şehre neler verebiliriz bunun gayret içinde olduk ve arkadaşlarımızla birlikte 2. Organize sanayi bölgesini Elazığ ‘a kazandırdık. Binlerce insanımız iş sahibi olacak inşallah ‘’şeklinde konuştu.

Açıkkapı,”Baskil 3. Organize sanayi bölgesi için çalışmalar yaptık Metin Bulut kardeşim bu konuyu inşallah takip edecektir bundan sonra. Orada kayısımızı da orda değerlendiririz diye düşünüyorum. Şu an için görünmeyen ama inşallah yatırımcılarımızın yapacağı yatırımlardan sonra kıymeti daha fazla anlaşılacak hizmetlerin.”dedi.

AÇIKKAPI AİLESİ OLARAK İHALELERE GİRMEDİK

Siyasete atıldığı günden sonra Açıkkapı ailesi olarak Devlet ihalelerine girmediklerine dikkat çeken Ejder Açıkkapı, “Milletvekili olmadan önce Eğitimcilik yaptım. 1999 Yılı nda memuriyeti bıraktık ticarette atıldık. Bir dönem organize sanayi de ahşap üzerine çalıştıktan sonra otomotiv sektörüne girdik. 2013 den sonra ne ben ne de akrabam devlet ihalelerine girmediler buna yasak koydum. 2013den sonra Açıkkapı ailesi olarak hiçbir devlet ihalesine girmedik. Bu konuda hassasız. Çünkü yaptığınız ulvi görev bazı şeylerden feragat etmenizi gerektiriyor. Kardeşimin beton santralli var ben ise otomotiv sektörü ile uğraşıyorum. Bunun dışında kimse ile bir bağımız ortaklığımız yok.” dedi.

FETÖ SİNSİ BİR ÖRGÜT

FETÖ’nün başı bu ülkede insanımızı 40 yıldır Allah ile aldattı diyen Ejder Açıkkapı, ‘’Mütediyen insanlar bu terör örgütünün başına Allah dediği için belki meyil etti ama gerçekleri görünce insanlarımız desteği çekti diye konuştu.

Açıkkapı,” 17-25’de ben Ak Parti ile başkanıydım. Bu örgüte karşı sarf ettiklerimiz ortada. Biz bu yapının nasıl bir tehlikeli bir yapı olduğunu söyledik. Milletimiz ve Sayın Başkanımız Erdoğan sayesinde 40 yıllık yapı birkaç saat içinde yerle bir edildi. Bu yapı bugün Türkiye de belki de ülkemize verilebilecek en büyük zararı verdi. Ülkemiz yıllarca çeşitli terör örgütleri ile mücadele verdi. Ama bunlar kadar sinsi örgütü bu ülke görmemişti. Bu sinsi örgüt 251 evladımızı şehit etti. Bu yapı ile mücadelenin çok uzun zaman olacağını düşünüyorum.  Bundan sonraki devlettin mücadele çok ciddi devam edecektir buna inanıyorum. Bu konuda da uyanık olmak lazım.’’ dedi.

ERDOĞAN’A YÜK DEĞİL YARDIMCI OLMAK ZORUNDAYIZ

Sayın Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çalışmak bize nasıp oldu buna ne kadar şükür etsek azdır diyen Ejder Açıkkapı, ‘’Devlet başkanımız Dünyada ki küresel güçler ve onun temsilcilerine karşı mücadele veriyor. Bundan dolayı her birimiz ona yük olmak değil yardımcı olmak zorundayız’’ dedi.

Açıkkapı,” Türkiye’nin yaşadığı sıkıntılar sayın Devlet başkanımızın bu küresel akıl ile olan mücadelesinin bir sonucudur. Çünkü Dünya’yı yöneten bu akıl, Ortadoğu coğrafyasında Türkiye de geçmişte bu millete o yön verdikleri o dönemi tekrar oluşturmaya çalıştırıyorlar. Ama karşılarında ummadıkları bir lider ortaya çıktı. Bundan dolayı her birimimiz yük olmak değil yardımcı olmak zorundayız.

Bu zihniyetle çalışmak zorundayız. Biz kendi ikbalimizden çok ülkemizin ikbalini düşünmek zorundayız ben buna inanıyorum. Bu ülkede ciddi hizmetlerle geleceğe daha müreffeh bir ülke bırakmak istiyoruz. Tam bağımsız bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Sayın devlet başkanımıza çok daha fazla destek olmamız gerekir.” dedi.

HER ZAMAN ÜLKEMİN, MİLLETİMİN YANINDAYIM

Milletvekili olmadığı için kırgın olmadığını söyleyen Açıkkapı, bizim Milletvekili olup olmamızdan ziyade bizim dava adamlığımızın devam edip etmeyeceği önemlidir.  Bizim dava adamlığımız her zaman devam edecek şeklinde konuştu. 

Açıkkapı,”  Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Yıllar sonra Recep Tayip Erdoğan nın ismini tarihe altın harflerle yazacak. Böyle bir liderle yol arkadaşı olmaktan onur gurur duyuyorum. Çükü onun yol arkadaşı olarak bu ülkeye hizmet etmenin de gururunu yaşadık onunla. En zor süreçte onunla olduk bundan sonrada destek olacağız. Biz kadere iman ederiz mevki ve makamların baki olmadığını biliyoruz. Allah bize mevki nasip etmiş nasıl bundan onur gurur duyuyorsak, nasip etmediği zaman da buna rıza göstermemiz gerekir. Bizim Milletvekili olup olmamızdan ziyade bizim dava adamlığımızın devam edip etmeyeceğimiz önemlidir.  Bizim dava adamlığımız her zaman devam edecek. Biz hiçbir görevden kaçmadık kaçmayız.  Elazığ’a ve ülkemize olan hizmet aşkımız asla eksilmeyecek. Bize bir görev düşerse her zaman ülkemin insanımın yanındayım.” dedi.