Bizi bu yabancı mı şampiyon yapacak?

Elazığ İl Özel İdare evinde lidere kaybetti. Kaybetmek sporun doğasında olabilir ancak Abigail gibi hücum gücü yüksek bir oyuncunun yerine alınan ABD'li Ervin performansıyla hayal kırıklığı oluşturdu

Bizi bu yabancı mı şampiyon yapacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 17. Haftası’nda Elazığ İl Özel İdare, Çankaya Üniversitesi’ne evinde 72-59 mağlup oldu.

Elazığ İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde oynanan ve tribünlerin tıklım tıklım olduğu maç dengeli başlarken, ilk çeyreği Çankaya Üniversitesi 15-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da farkı korumayı başaran Başkent ekibi, devreye 30-27’lik üstünlükle girdi. 3. çeyrekte farkı açan Çankaya Üniversitesi, bu periyodu da 52-41 önde kapattı. Mücadelenin son periyodunda Elazığ İl Özel İdare farkı eritmeyi başaramadı ve salondan 72-59 mağlup ayrıldı. Lider Çankaya Üniversitesi’nde Derin Yaya 24 sayıyla müsabakanın en skorer ismi olurken, Elazığ İl Özel İdare’de Nihal Demirkol’un 18 sayısı mağlubiyeti önleyemedi. Temsilcimiz 18. haftada yine evinde Edremit Bld. Gürespor’u ağırlayacak.