BİR TAKIMIMIZ DAHA VAR

BİR TAKIMIMIZ DAHA VAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Refikimiz Haberkent’in sahibi ve değerli dostumuz Efraim Gündem’in gündemi tüm şehri heyecanlandırdı. Yerinde oturup ona buna sataşma ve belirli hesap kitaplar üzerinden tetikçilik ya da itibar suikastçiliği yapma gibi bir gazetecilikten  geri  duran ve saygınlığı ile şehirde karşılığı olan Efraim Gündem  çok hayırlı bir organizasyona imza atmayı başardı.

Sözde değil özde bir Elazığspor sevdalısı  olan ve bunu yaptığı paylaşımlarla da teyit eden Gündem, milletvekillerimize yönelik yaptığı masumane ve samimi çağrılarla Elazığspor’un  deplasman giderlerinin karşılanmasını sosyal medya hesabından talep etti. Bu içten çağrı milletvekillerimizden de olumlu olarak döndü ve takımın birinci dönem tüm deplasman giderleri Efraim Gündem arkadaşımızın gayretiyle çözüldü.

Örnek bir davranışla şehrine ve Elazığspor’a nasıl hizmet ediliri  gösteren Efraim Gündem’e Hakimiyet Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.

Sayın Gündem’den özel ricamız şudur ki, bir kampanya da Belediyespor için düzenlese ve takım  toparlansa diyoruz.

Sayın  Gündem bu duyarlılığı ile ikinci devre deplasmanlarını da  çözeceğine inanıyoruz ve destekliyoruz.

Gündem'in çağrısına kayıtsız kalmayarak deplasman giderlerini karşılayan ve  sporculara da  bodrumda iki günlük tatil primi veren Tolga Ağar, bu jestinden sonra çok anlamı bir çağrıyı da iş adamlarımıza yaparak kendilerinin de deplasman giderlerini karşılamaları yönünde bir çağrıda bulunmuştu.

Tıpkı Efraim Gündem dostumuzun yaptığı samimi çağrıda olduğu gibi sayın Ağar'ın da yaptığı çağrının karşılık bulacağını  ve iş adamlarımızın da bu kampanyaya destek vereceklerine inanıyoruz.