BİR GÜLAÇ KLASİĞİ

İlimiz basın-yayın kuruluşlarının köklü bir geçmişe sahip olduklarını ve bünyesinden Ahmet Kabaklı, Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu, Rahim Er, Bedrettin Keleştimur gibi değerli kalemleri çıkardığını biliyoruz.

BİR GÜLAÇ KLASİĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrimizden yeni ve usta kalemler çıkma geleneği günümüzde de devam ediyor. Yayın hayatına girmesi ile birlikte şehrin sorun ve problemlerini gündem getirmesi ile birlikte özüm önerileri sunma gibi bir sorumluluk duyan Hakimiyet Gazetesi’nin başyazarı ve güçlü kalemlerinden olan Av. Cengiz Gülaç, hem gündeme getirdiği güncel konuları hem çarpıcı hem de bağımlılık yapan bir üslupla kaleme aldığı yazılarıyla ulusal basının da dikkatini çekmiş ve kendisini önemli yerlere taşınmasında etkili olmuştur.

Geçtiğimiz aylarda ulusal ölçekte yayın yapan, haberleri ve köşe yazılarıyla ülkenin ve siyasetin nabzını tutan “nethaber.com” internet sitesi yazar kadrosuna dâhil olan gazetemiz başyazarı Cengiz Gülaç, son olarak Türkiye Gazetesi yazar kadrosuna girmekle önemli bir başarıya imza atı.

Ülkemizin üst yöneticileri ve siyasileri tarafından sürekli ve ciddiyetle takip edilen medya organlarında köşe yazarı olan Av. Cengiz Gülaç’ı bu başarılarından dolayı kutluyor, atılımlarının artarak devamını diliyoruz.