BİR ÇINARI KAYBETTİK

İlimizde 1930 yılında  yayın hayatına başlayan Turan Gazetesi kurucularından, medya sektöründe herkese abilik ve büyüklük yapmış ayrıca sektöre yüzlerce isim kazandırmış Eşref ve Murat Turan kardeşlerin babaları olan Turan Turan amcamızı kaybettik.

BİR ÇINARI KAYBETTİK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendisiyle bizzat tanışmadık ama ismiyle birlikte soy isminin Turan olması, ilimiz medyasının duayenlerinden ve bu alanda herkesin takdirini kazanan evlatlar yetiştirmesi dolayısıyla kendisine gıyaben hep hayranlık, saygı ve sevgi duyduğumuz Turan amcamız basın sektörünün olduğu kadar şehrimizin de çınarıydı.

Ahmet Kabaklı başta olmak üzere yaşayan ya da ebedi âleme göç  eden bütün kalem erbaplarında emeği olan, onların yetişmeleri ve bu sahada yetkin bir konuma gelmelerine kapı açan ve zemin oluşturan, etkileri bugün bile devam eden medya etiği ve ilkeli gazeteciliğin temellerini atan Turan Amcamıza  Rabbimizden rahmetler diliyoruz.

Eşref ve Murat Turan Abilerimiz başta olmak üzere tüm Turan ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet, makamı ali osun.