Bingöl geçer not almadı!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor'un iç saha maçlarını yapmayı planladığı Bingöl Şehir Stadyumu zemini, TFF tarafından kabul görmedi

Bingöl geçer not almadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu (ÖZEL HABER)

Yeni sezon öncesi iç saha maçlarını oynamak için Bingöl’de karar kılan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’a, TFF’den olumsuz yanıt geldi. Hakimiyet Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre önceki gün Bingöl Şehir Stadyumu’nun zeminini denetleyen TFF Çim Saha Denetmenleri çim saha zeminine olumlu rapor vermedi ve TFF 2. Lig maçlarına uygun olmadığına karar kılındı. İkinci kez yapılacak olan inceleminin ardından yine olumsuz bir sonuç çıkarsa Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, Doğukent’te yapılması planlanan butik stadyum yapılıncaya kadar başka alternatif arayışlarına başladı.

ALTERNATİF ELAZIĞ OLABİLİR!

Temsilcimizin olası alternatifi ise Elazığ Gençlik Merkezi yanındaki Sentetik Çim Saha. Geçtiğimiz sezon Elazığ Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan sahanın yeni sezon için zemin, tribün ve güvenlik anlamındaki tedbirleri hızlandırılırken, çalışmalar tamamlandığı takdirde her iki takımımız da iç saha maçlarına Elazığ’da çıkacak.

Kamuoyunda suni çimin kalitesinin düşük olması nedeniyle profesyonel maçlara uygun olmadığı kanaatine karşın, bu sezon Spor Toto 1. Lig’e yükselen Keçiörengücü geçtiğimiz sezon iç saha maçlarını sentetik sahada yaptı. Odun talaşından yapılan özel bir maddeyi sahasında uygulayan Ankara ekibi, TFF tarafından geçer not almıştı. Aynı sistemin Elazığ’da da uygulanarak, iç saha maçlarına hazır hale getirilmesi Hakimiyet Gazetesi’ne gelen bilgiler arasında.