'Benim eski Selçuk Öztürk'e dönmem lazım!'

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, istifa ettiğini açıklayan Teknik Direktör Levent Eriş'in istifasını kabul etmediklerini belirterek gündeme dair önemli açıklamalar yaptı

'Benim eski Selçuk Öztürk'e dönmem lazım!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve futbolcular basın toplantısı düzenledi. İstifa kararı alan Teknik Direktör Levent Eriş’in istifasını kabul etmediklerini kaydederek konuşmasına başlayan Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Hocamızı yanımda Manisa Belediye Başkanı, Bursaspor ve Adanaspor başkanları aradı gitmedi. Hocamız bizi yarı yolda bırakmadı. Bu şehir deprem gördü, korona virüs gördü. Hocamız o zor şartlarda bırakmadı. Bizim bir akademi takımı oluşturma hayalimiz var. Hocamız paragöz bir insan değil. Hocamız bırakalı iki gün oluyor şehirde bir hareketlenme yok. Arayan soran yok. Yazık değil mi bu takıma. Levent Eriş hocamızın yardımcıları burada. Onların nezaretinde takımımız Karabükspor maçına hazırlanıyor. Biz istifasını kabul etmiyoruz. Geri dönmesi için elimizden geleni yapacağız. Valimiz Erkaya Yırık beyden de ikna etmesi ricada bulunacağım” dedi.

“SÖZLER TUTULMAZSA, GEMİLERİ YAKARIM!”

Serik Belediyespor maçında protokolün maça ilgisiz kalması hakkında konuşan Öztürk, “Bu hafta protokolde kimse yoktu. Bir ben bir Abdulsamet Eren müdürümüz vardı. Verilen sözler tutulmazsa gemileri yakarım. Bu kadar bizi üzmeye kimsenin hakkı yok. Herhalde benim eski Selçuk Öztürk’e dönmem lazım.  Sessiz kalınca kimse adım atmıyor. Hepsini çok seviyorum ama herkes elini taşın altına koyacak. Gelip destek verecek” şeklinde konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZDAN RANDEVU İSTEYECEĞİM”

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Milletvekilleri’nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyaretini anımsatan Selçuk Öztürk, “Beni niye götürmediniz o toplantıya. Beni götürün ki bakan beye sözünü hatırlatayım. Ben valimizin izni olursa Cumhurbaşkanımızdan randevu alacağım. Belediye başkamız deplasman giderlerimizi karşıladı, ben 3 Milyon TL talep ettim. 3 Milyon TL para mıdır bir kulüp için” ifadelerini kullandı.

“YIKIMLAR SÖZ VERİLDİ, HANİ?”

Yıkımların Elazığspor’a söz verilmesine rağmen kulübe 1 kuruş katkı sağlanmadığını kaydeden Öztürk, “Dışarıdan gelen ekipler paralarını aldı gitti bize 1 kuruş girdi olmadı. Eski valimiz bir vakıf kurdu otopark paraları o vakfa gidiyor. Bize de verdiler İstasyon caddesindeki otoparkı günlük 200-300 tl geliyor. O da iki işçi çalışıyor. Vakfın ne işi var otoparkla? Elazığspor’un hakkı bu mu? Bu kulübe 68 Milyon TL gelir sağlandı zamanında minibüs ihalelerinin parası yok. Tesadüfen bir aile dostumuzla konuştuk Karahan Çelik’in hesabına yatırıldı diyor. 10 senede bir şehir 10 cm ilerlemez mi? Bu şehirde kıskançlık, çekememezlik var” diye konuştu.

“ELAZIĞ’DAKİ AK PARTİLİLER CUMHURBAŞKANIMIZA OY KAYBETTİRİYOR!”

Şahsının ihaleyle bir işi olmadığı belirten Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Herkes benim kadar Elazığspor’u sevmek zorunda. Bir Gürsel Erol kadar reklamını yapamıyorlar. Şunu da söyleyeyim ben ilerisi için Milletvekilliği düşünüyorsam şerefsizim. Elazığ’daki Ak Partililer Cumhurbaşkanımıza oy kaybettiriyor” dedi.

FUTBOLCULAR

Elazığsporlu futbolcular Kadir Bekmezci, Ömer Yıldız, Murathan Özen, Onur Alsu, Kadir Taşoğlu ve Cengizhan Akgün de Teknik Direktör Levent Eriş’in istifa kararına üzüldüklerini ve bir an önce dönmesi için herkesin destek vermesini istedi.