Belirsizliklerin takımı: Elazığspor!

Her anlamda sıkıntılı günler geçiren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'da gelecek için endişeli bekleyiş devam ediyor

Belirsizliklerin takımı: Elazığspor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da gelecek için kaygılar her geçen gün artıyor. Elazığlı futbolcular hariç tüm futbolcuların sözleşmesini feshettiği Bordo-Beyazlı ekipte, yaklaşan ikinci yarı öncesi yapılan toplantılara rağmen herhangi bir somut adım atılmıyor. Antalya’da yapılması planlanan ara dönem kampından kadroyu oluşturamadığı için vazgeçen Bordo-Beyazlı ekibimiz, hazırlıklarına Elazığ’da da başlayamadı. Transfer tahtasını açamadığı için elinde sadece Elazığlı futbolcular bulunan Elazığspor’da, transfer tahtasını açmak için sıcak para gerekiyor. Ancak aradan geçen süre diliminde bu konuda da bir umut ışığı doğmadı.

Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yıkılacak olması dolayısıyla iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak stadyum konusunda da büyük belirsizlik yaşanıyor. Antalya’da yapılması planlanan ara dönem kampı sonrası Adanaspor maçını Antalya’da oynamayı düşünen Bordo-Beyazlı ekibimiz, bu kamp programından vazgeçince Adanaspor karşılaşmasını nerede oynayacak? Belirsiz…

Her geçen saatin aleyhinde işlediği Bordo-Beyazlı ekibimizde, hayatta kalabilmek için atılması gereken adımların bir an önce atılması gerekiyor.

VALİ KALDIRIM’LA BİR ARAYA GELİNDİ

Yaşanan belirsizlik ortamının ışığında Elazığ Kayyum Başkanı Sebahattin Devecioğlu ve Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’la bir araya geldi. Toplantıda Bordo-Beyazlı ekibimizin mevcut durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.