Belediyespor Van seferinde!

TFF 3. Lig 2. Grup'ta bitime 2 hafta kala formalite maçlarına çıkan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, haftasonu Van BBSK'ya konuk olacak

Belediyespor Van seferinde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 33. haftasında Van BBSK’ya konuk olacak. 41 puanla ateş hattından uzaklaşan ve küme düşme korkusu kalmayan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, son 2 haftaya formalite gözüyle bakıyor. Zorlu maç için bugün Van’a gidecek olan Elaziz Belediyespor’da, bu müsabakanın son antrenmanı Van BBSK tesislerinde yapılacak. Kırmızı – Lacivertli ekibimizde bu karşılaşma öncesi Arif Şahin ile Mustafa Soytaş kart cezaları, Ertuğrul Köktürk ile Cenk Cengiz ise sakatlıkları nedeniyle Van’a götürülmedi.

HAKEM TRABZON B KLASMAN!

Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre mücadeleyi Trabzon Bölgesi B Klasman Hakemi Tolga Sancak yönetecek. Sancak’ın yardımcılıklarını ise yine Trabzon Bölgesi’nden C Klasman yardımcı hakemi Soner Akgün ile Samsun Bölgesi C Klasman yardımcı hakemi Mesut Hakalmaz yapacak. Mücadelede 4. hakem olarak ise Samsun Bölgesi’nden Teksek Eker görev üstlenecek.

RAKİP PLAY-OFF’TA AVANTAJ İSTİYOR!

28 Nisan Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan ve Van Atatürk Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı müsabaka TRT Kurdi’den çift dil seçeneğiyle izlenebilecek. Bu maç öncesi Van BBSK 54 puanla 3. sırada yer alırken, kırmızı – lacivertli ekibimiz 41 puanla 13. durumda.