Belediyespor Toprak'la 'devam' dedi

Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Toprak, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile önemli zirvede bir araya geldi. Kritik toplantının ardından Başkan Toprak yola devam etme kararı aldı.

Belediyespor Toprak'la 'devam' dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü’nde uzun yıllardır başarıyla görev yapan Başkan Ahmet Toprak, ani bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Daha sonra Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geleceği ve Belediyespor’un geleceğinin belirleneceği toplantıya göre Başkan Toprak’ın yola devam edip etmeyeceğinin belli olacağı kaydedilmişti.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Toprak’ın o önemli zirvesi gerçekleştirildi. Elazığ Belediyespor’un geleceği masaya yatırılırken bu zirveden Başkan Ahmet Toprak’ın devam kararı çıktı.

TOPRAK: “DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİMLE DEVAM EDECEĞİZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyespor Futbol kulübü Başkanı Ahmet Toprak, ilimizin 2 profesyonel takımından biri olan Belediyespor’a her kesimin destek vermesinin şart olduğunu dile getirdi. Başkan Toprak; “Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldik ve görüşmemizin neticesinde yola devam etme kararı aldık. Önümüzdeki günlerde yapacağımız yönetim değişikliğiyle, 2019-2020 futbol sezonunda daha güçlü ve kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu kapsamda Sayın Şerifoğulları’na, ilimiz milletvekillerine teşekkür ediyorum. Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü Elazığ’ın 2 profesyonel futbol kulübünden biri. Bu kulübe bütün Elazığ’ın, her kesim ve kurumun sahip çıkarak, destek vermesi gerekiyor. Bu bilinç oluşturulduğu takdirde de Elazığ Belediyespor’u güzel günlerin bekleyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.”dedi. (Spor Merkezi)