Belediyespor, hayata dönecek mi?

Sezon başından bu yana istediği skorları bir türlü alamayan Elazığ Belediyespor FK, ligin 14. haftasında Fatsa Belediyespor'u konuk edecek

Belediyespor, hayata dönecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadelesini sürdüren ve geride kalan haftalarda iki teknik adam değişikliğine rağmen bir türlü istediği sonuçları alamayan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, 14. haftada Fatsa Belediyespor’u ağırlayacak. Zorlu maçın son çalışmasını yarın kendi tesislerinde yapacak olan temsilcimiz, kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde bu maçta Burak Altıngök sakatlığı, Metehan Andaç Özlü ise kart cezası nedeniyle sahada olamayacak.

 

HAKEM İSTANBUL’DAN

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan Elazığ Belediyespor – Fatsa Belediyespor maçında İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Ozan Ergün düdük çalacak. Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan maçın yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi’nden Sedat Etik ile Çağrı Yıldıran üstlenecek. Müsabakada 4. hakem olarak yine İstanbul Bölgesi’nden Tolga Akbaba görevlendirildi.

Bu müsabaka öncesi temsilcimiz 8 puanla ligde 17. sırada bulunurken, Fatsa Belediyespor 10 puanla 16. durumda.