Belediyespor'da tek düşünce 2. lig!

Belediyespor'da tek düşünce 2. lig!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal Fırat’ın sevilen spor programı Maraton’un önceki akşam konuğu Elaziz Belediyespor oldu

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kanal Fırat’ın klasikleşen spor programı Maraton’un önceki akşam konuğu Elaziz Belediyespor camiası oldu. Sunuculuğu Kanal Fırat Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’ın yaptığı, Spor Müdürü Mustafa Gür’ün yorumlarıyla renk kattığı programa Elaziz Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Teknik Direktör Alaattin Tutaş ile yardımcıları, Kulüp Müdürü Metehan Kaçar ile futbolcular katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda geçen programda ilk olarak konuşan Elaziz Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, “Öncelikle Kanal Fırat ailesine teşekkür ederiz bizleri konuk ettiğiniz için. Seyircilerimize hayırlı akşamlar diliyoruz. Kolay olmadı buraya kadar gelmek. Geçen seneden de bir tecrübe edindik. İnandık. Herkes işini yaptıktan sonra başarı otomatik olarak geliyor. Tabi ki bu yetmiyor. Hedefimiz Tarsus’u burada farklı bir şekilde mağlup edip, final maçını oynamak. İnşallah başarılı oluruz. Tarsus’la biz geçen sezon da aynı gruptaydık. Bu sene ciddi bir bütçe planladılar. Tarsus’un ciddi bir seyircisi var. Onlar da çok istiyor, bizde çok istiyoruz. Şans kimden yana olacak Cuma günü belli olacak. İnşallah farklı mağlup etmek istiyoruz. Çünkü Tarsus’ta ciddi bir seyirci baskısı altında oynayacağız. Buradan iyi bir sonuçla gitmemiz gerekiyor. Benim herkese güvenim tam. Buraya kadar gelmişken, oradan basit hatalarla dönmek istemiyoruz” dedi.

“TAKIM ELAZIĞ’IN TAKIMIDIR”

Taraftar desteğinin şart olduğunu belirten Başkan Toprak, “Diğer takımların statlarına gittiğimizde Elazığspor’dan daha fazla seyircileri olduğunu görüyoruz. Bizim stadımız büyük ama seyircimiz yok. Bütün Elazığ’ı bekliyoruz. Bir destek verilmesi gerekiyor, çocuklara moral olması açısından. Play-Off’a kalan takımlara baktığınızda şehirlerde bayram havası var. Cuma gününe kadar iyi bir kamuoyu oluştururuz inşallah. Takım Elazığ’ın takımıdır. Elazığ sahip çıksın, onu bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“PLAY-OFF DEDİĞİMİZDE GÜLENLER OLDU”

Kendilerini canı gönülden destekleyen tüm taraftarlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “Bizi seven kim varsa herkese selam olsun. Tarsus İdman Yurdu maçıyla başladım ben burada. İlk maçımda 3-0 mağlup olduk. Herkesin kafasında bir acaba oluştu. Futbolcularıma ondan sonra iki maç kazandıktan sonra nerede olacağımızı anlattım. Belediyespor büyük bir aile. Biz play-off hedefi koyduğumuza bize dışarıdan gülenler oldu. Biz hedefi küçük koyduğumuz zaman belki küme de düşerdik. İçimizde barınamayacak olanları saf dışı bıraktık. Tam bir kolej havası oluşturduk. Başkanımıza da teşekkür etmek lazım. Futbolcularımızın alın teri kurumadan prim ödemelerini tam zamanında yaptı. Futbolcularımızda o şevkle çalıştı. Sadece sahada iyi futbol ve skor kalıyordu. Aslan parçalarını görüyorsunuz, onlarda üstlerine düşeni yaptılar. Başarı onlarındır, biz sadece saha kenarından destek verdik. Her zaman gurur duydum onlarla. Tarsus maçlarını da rahat geçerek play-offtan 2. Lige çıkmak istiyoruz. İnşallah da hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

“BU TAKIM ELAZIĞ’IN TAKIMI”

Kanal Fırat’ın maçları yayınlayarak kulübe önemli bir destek sağladığını söyleyen Elaziz Belediyespor Kulüp Müdürü Metehan Kaçar, “Elazığlılar dışarıdan rahatlıkla maçları izliyorlar, futbolcuları tanıma imkanı buluyorlar. Bizde bu ambiyansı şehre nasıl yayarız diye düşündük. Elazığspor Elazığ’ın takımı doğru ama bu takım da Elazığ’ın takımı. Doğunun futbol şehriyse Elazığ, Elaziz Belediyespor’a da sahip çıkılması lazım. Spor adına bir şey yapmak istiyorsak, bir üst lige çıkmalıyız” dedi.

FUTBOLCULAR: “CUMA GÜNÜ HERKESİ BEKLİYORUZ”

Tarsus İdman Yurdu maçının kolay geçmeyeceğini belirten Kırmızı – Lacivertli oyuncular ise, hedeflerinin 2. Lig olacağını söyledi. Tarsus İdman Yurdu maçını intikam maçı olarak gördüklerini belirten futbolcular, tüm Elazığlılar’ı Cuma günü saat 16.00’da Elazığ Atatürk Stadyumu’na beklediklerini söylediler.