Belediyespor'a başkan Toprak morali

Ara dönem hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Pazar günü Kemerspor 2003 maçıyla ikinci yarıya merhaba diyecek

Belediyespor'a başkan Toprak morali
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezonun ikinci yarısına Antalya’da merhaba diyecek olan temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da, Başkan Ahmet Toprak, takımın kamp yaptığı otele ziyarette bulundu. Teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Toprak, Pazar günü oynanacak olan Kemerspor 2003 maçında başarılar diledi.

SON TRANSFER BURAK KESKİN

Öte yandan kırmızı – lacivertli ekip, TFF 3. Lig 2. Grup’ta ara dönemdeki 4. imzasını Ankara Demirspor’dan stoper Burak Keskin’e attırdı. 1987 Trabzon doğumlu olan Burak, Araklıspor’da başlayan profesyonellik kariyerinde sırasıyla Sarıyer, Arsinspor, Giresunspor, Göztepe, Adana Demirspor, Hatayspor, Körfez Futbol Kulübü, Fethiyespor, Yeni Orduspor ve Ankara Demirspor formaları giydi. TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig de dahil olmak üzere kariyerinde 357 resmi maç bulunan tecrübeli oyuncuyla sezon sonuna kadar mukavele imzalandı.

KEMERSPOR 2003 KARŞISINDA BAŞLIYORUZ

Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un ikinci yarısına Kemerspor 2003 ile deplasmanda oynayacağı maçla başlayacak. 20 Ocak Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan ve Kocaeli Bölgesi C Klasman Hakemi Ömer Tolga Güldibi’nin düdük çalacağı müsabakaya Antalya Dr. Fehmi Öncel Stadyumu ev sahipliği yapacak.