Belediyeden Seyyar Satıcıya Darp İddiasına Yanıt

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan denetimler sırasında bir seyyar satıcının darp edildiği iddialarıyla ilgili Elazığ Belediyesinden açıklama yapıldı.

Belediyeden Seyyar Satıcıya Darp İddiasına Yanıt
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığı, seyyar satıcının da darp iddiasını kesin ifadelerle reddettiği belirtildi.

Bu tür olaylarla ilgili sosyal medya kullanıcılarının paylaşım yaparken dikkatli olmaları istenen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Önceki gün Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yapılan denetimler sırasında zabıta ekiplerimiz ve bir seyyar satıcı arasında yaşanan gerginlikle ilgili bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları, sabah saatlerinde tatsız olayın yaşandığı yere giderek bazı esnafların kamera kayıtlarını incelemiş, görgü tanıklarını dinlemiştir. Yaşananlara tanık olan herkes sosyal medyada yapılan paylaşımların yanlış ve taraflı olduğunu sayın başkanımıza anlatmışlardır. Nitekim gün içerisinde yine sosyal medyada yayılan bir görüntüde seyyar satıcının "İftira atamam, muzlarımı yere ben döktüm" ifadesi de yalan ve yanlış paylaşımlar yapıldığını ispatlamaktadır. Vatandaşlarımızdan bu tür paylaşımlara itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz.’’