Belediye, Malatya'da tur arıyor!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu'nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un konuğu olacak

Belediye, Malatya'da tur arıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor için Türkiye Kupası serüveni başlıyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrası temsilcimiz, TFF 3. Lig’in yeni takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor’la eşleşti.

Zorlu maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapan ve kampa girip maç saatini beklemeye başlayan Kırmızı – Lacivertliler yarın saat 11.15’te kendi özel otobüsüyle Malatya’ya gidecek ve maçın ardından yine ilimize dönecek. Öte yandan temsilcimizde yapılan son antrenmanda sakatlanan stoper Enver Abdullah Filiz’in 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

HAKEMLER İSTANBUL’DAN

Yarın saat 14.30’da Malatya Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabakayı İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Mehmet Türkmen yönetecek. Hakem Türkmen’in yardımcılıklarını ise yine İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri’nden Sedat Etik ile Erol Ernek yapacaklar. Karşılaşmada 4.Hakem olarak ise İstanbul Bölgesel Hakemi Hakan Tezcan görevlendirildi.

TEK MAÇLI ELİMİNASYON

TFF Statüsü’nde belirtilen kurallara göre tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak olan maçı kazanan takım bir üst tura yükselecek. Lige kötü bir başlangıç yapan Malatya ekibi, Elazığ Belediyespor maçıyla birlikte bu sezon ilk kez bir maçına seyircili çıkmış olacak. Yarın saat 14.30’da Malatya Yeşiltepe 1 No’lu Saha’da oynanacak olan müsabaka, yayıncı kuruluş A Spor tarafından canlı yayın programına dahil edilmedi.