BELEDİYE KONSERVATUVARININ DOĞUŞU VE İLK KONSERLERİ HATIRALAR ARASINDA

Başak MERAL GÜNDÜZ/Belediye Konservatuvarı Yöneticiliği ve koro şefliği görevinden kendi isteğiyle ayrılan Naci Sönmez gazetemize yaptığı açıklamada'31 Aralık 2019 tarihi itibari ile Konservatuvar yöneticiliği ve koro şefliği görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev yaptığım iki yıla yakın süreçte, iftiharla gururla hizmetin en kalitelisini sunmaya çalışan çalışma arkadaşlarıma ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

BELEDİYE KONSERVATUVARININ DOĞUŞU VE İLK KONSERLERİ HATIRALAR ARASINDA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sönmez, ”Belediye Konservatuvarımızın doğuşu ve ilk konserler hatıralar arasında yerini aldı. Şimdiden  sonra daha ileriye nasıl gidebiliriz diye düşünmeliyiz. Hep fikir muhasebesi içinde olarak güzelliklere doğru yol alalım. Hiçbir mevki veya makam; kimsenin ilelebet oturacakları yerler değil, zamanı geldiğinde nöbetini vermek en doğru yol” dedi.

Sönmez, Genç ve dinamik yeni nesil arkadaşlarımıza inanıyor ve güveniyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti; ”Nisan 2019 tarihinden itibaren geçen dokuz aylık zaman içerisinde gördüğüm yakın ilgi ve destekten ötürü Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na, ailemizin bir ferdi olan Özel Kalem Müdürümüz Muharrem Doğan’a teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki; Kültür ve Sanat insanın ruhuna dokunacak olan en önemli birinci derecede faaliyetlerdir. Konservatuvarımız bütün bölümleri ile faaliyete geçtiğinde yediden yetmişe bütün halkımıza sunulacak hizmetler ilimizdeki insan kalitesini artıracaktır” dedi.