BEKLİYORUZ AKSA!

BEKLİYORUZ AKSA!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nedir bu milletin senden çektiği AKSA.. Acılarımız var biliyorsun, darmaduman olduk biliyorsun, parçalandık biliyorsun, üşüyoruz biliyorsun, yaralıyız biliyorsun…

Biliyorsun ama yaramıza tuz ekmekten de geri kalmıyoruz. Yaşadığımız dram, halktan yükselen figan, sürekli dile getirenler hicran hiç mi etkilemedi seni ?

Tamam, Türkiye’nin birçok ili senden sorulur, elektrik gibi doğalgazda da bir numarasın. En çok kazanan ve en çok kar edensin.

Tamam, Acun’un yardım kampanyasında hiç de sana yakışmayacak bir miktarla da olsa bir okul yapma sözünde de bulundun.

Ama bunlar yetmiyor acımızı dindirmeye, zaten bükülmüş belimizi doğrultmaya…

Bundan öte bir afat mı olur? Bundan öte mağduriyet ve acziyet mi olur? Bundan daha büyük dram mı olur?

Nedir bu faturalar, nedir bu rakamlar? Bak şunun şurasında Şubat, Mart kaldı. İki ay daha sert soğuklarımız var.

Kimse AKSA bizden para almasın demiyor. Kimse bize elektrik ve gaz ücretsiz olsun demiyor. Şehrin ortak talebi elektrik ve gaz ücretlerinde en azından Şubat ve Mart aylarında belirli bir oranda indirme gitmen.

İki ay için çok bir yekûn teşkil etmeyecek belki dev kurum AKSA’nın mali yapısında ama inan ki bu şehrin insanları için bu jestiniz hayati bir destek olacaktır.

AKSA, bunu yapacak bir güçte ve halden anlayacak bir vicdani duruşa sahiptir. Şehrin sesine kulak vereceğine inanıyoruz AKSA!

 Yapacağınız bu indirim belki de şirketinizi birçok görünmeyen kazadan ve olumsuzluklardan kurtaracak ve size artı değer bile katacak şekilde bereketli olarak size dönecektir..

Bekliyoruz AKSA…