'Bekle bizi Avrupa, Elazığ geliyor!'

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup'ta mücadele edebilmek için gerekli katılım bedelini yatırdı

'Bekle bizi Avrupa, Elazığ geliyor!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Yeni sezonda Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin yanı sıra Avrupa’da da ülkemizi temsil edecek olan B. Elazığ İl Özel İdare, gerekli katılım ücretini yatırdı. Konuya ilişkin olarak bir değerlendirme yapan B. Elazığ İl Özel İdare Kulüp Başkanı Mustafa Alpay, “Takımımızın Euro Cup katılım belgelerini imzalayarak ilgili yerlere teslim ettik. Ardından katılım bedelini de yatırdık. Artık hazırız. Bu sene Elazığ’ımızı ve ülkemizi Avrupa arenasında temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖMER ONAN’A ZİYARET

Ayrıca Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay önceki gün, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan’ı makamında ziyaret etti.

Birevim Elazığ Özel İdare Spor Kulübü başkanlığına seçilen Mustafa Alpay, çalışmalarına hızlı başladı. Geçtiğimiz hafta yönetim kadrosunu oluşturan Başkan Alpay, sezonda iddialı olacaklarını ifade etti. Başkan Alpay, geçtiğimiz günlerde Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’yi ziyaret ederek kendisine yeni dönem ile bilgiler vermişti.

Başkan Alpay, önceki gün ise çalışmaları kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Yönetim kadrosunu tanıtan Alpay, Elazığ’dan Türkiye basketboluna genç yetenekler kazandırmak ve milli takıma sporcu göndermek istediklerini ifade etti.