'Bayramı, Hısım ve Akraba Ziyareti Yaparak Layıkıyla Yaşayalım'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet Özeren Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 'Bayramı, Hısım ve Akraba Ziyareti Yaparak Layıkıyla Yaşayalım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özeren; mesajında şunları kaydetti: “Kırgınlıkların sona erdiği ve kalplerdeki kinin, nefretin silindiği, Ramazan Bayramına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; birlik olmanın, paylaşmanın, kardeşliğin samimiyetle hissedildiği ve yaşandığı müstesna zamanlardır. En büyük temennimiz huzurumuzun, kardeşliğimizin ve mutluluğumuzun daim olmasıdır. Unutmamalıyız ki, güçlü, zengin ve müreffeh bir Türkiye'ye ulaşmanın temel yolu güçlü birlik ve beraberlikten geçiyor.

Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insani ve İslami güzelliklerin birlikte yaşandığı; anne babanın ziyaret edilip, sıla-ı rahim yapıldığı günlerdir. Bu bayramda da günlük hayat içerisinde ziyaret etmeyi ihmal ettiğimiz hısım ve akrabamız ile bir araya gelerek, bayramı layıkıyla yaşayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, İslam dünyası ve tüm insanlığın mübarek Ramazan Bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyor, Ramazan Bayramı’nın manevi bereketi ve aydınlığında ülkemiz, İslam Alemi ve bütün insanlık için barış ve huzur diliyorum” dedi.