Bayraktar: 'Her şeyin başı sağlık'

Bayraktar: 'Her şeyin başı sağlık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Türkiye Deplasmanlı Kadınlar 1.Ligi’nde ilimizi başarıyla temsil eden temsilcimiz Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübünün tüm maçları ertelendi. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs, salon sporlarından Hentbol’u da etkiledi. 

Ligde son altı haftadır yenilgi yüzü görmeyen temsilcimiz Süper lig yolunda emin adımlarla ilerliyordu. Liglerin ertelenmesinden sonra bir basın açıklaması yapan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Kulübü Başkanı İsmail Bayraktar, alınan kararın doğru olduğunu belirtti. Bayraktar’ın açıklamaları şöyle;

‘’GEÇ DE OLSA YERİNDE BİR KARAR’’

Tüm Spor Camiasının da bildiği gibi Spor Bakanlığımızın ve Türkiye Hentbol Federasyonumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Ankara Çankaya Eğitim Spor Kulübüyle müsabakamızı seyircisiz oynamış ve kazanmıştık. 19.03.202 Perşembe günü Federasyon Başkanlarımızın ve Spor Bakanımızın katılımıyla tüm ligler ertelenmiştir. Geç olsa da liglerin erteleme kararını sonuna kadar destekliyoruz. Çünkü Özellikle bizim oynadığımız Hentbol branşı karşı rakiple ikili mücadelenin ve yakın temasın müsabaka boyunca devam ettiği sert bir spor dalıdır. Bundan dolayı tüm sporcularımız, teknik ekip hakem ve gözlemci arkadaşlarımız risk altında görevlerini istemeyerek de olsa yapmaktaydı. Onun için alınan bu karar bizleri fazlasıyla mutlu ettiğini söyle bilirim. Tabii ki; İlk yarının son maçından bugüne kadar oynadığımız altı müsabakayı kaybetmeyen ve her geçen gün form grafiği yükselen takımımız için verilecek bu aranın çok iyi olduğunu söylemem. Ama şunu da unutmayalım ki  “Her şeyin Başında Sağlık” geliyor.

 

‘’ALTYAPI VE DERNEK ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERDİK‘’

Spor Faaliyetlerimizin yanında deprem öncesi ve sonrasında yapmış olduğumuz saha çalışmalarımıza da belirli bir süre ara vermek zorunda kaldık. Özellikle deprem sonrası derneğimize gönderilen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya vesile olan derneğimiz, kısa bir sürede olsa bu çalışmalara ara vermek zorunda kalmıştır. Yine lig takımımızın yanında alt yapılarda eğitim alan iki yüze yakın sporcularımızın faaliyetlerini de ara vermiş durumdayız

 

‘’HEPİMİZE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR’’

Özellikle Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor durumdan çıkması için hepimize ayrı ayrı büyük görevler düşüyor. Sağlık Bakanlığımızın “Corona Virüsüne ” karşı açıkladığı tedbirlere mutlaka dikkat etmeliyiz. Evimizde veya çevremizde bulunan 65 yaş üstünde olan yaşlılarımıza daha kıymet verip, onların virüs kapmaması için özen göstermeliyiz. İnşallah bu kötü günleri en az kayıpla kısa sürede geçeriz. Bu sürece destek olmak istiyorsak “EVİMİZDE KALARAK” en büyük desteği sağlamış oluruz. Rabbim Milletimizi ve Devletimizi Korusun.”