BASKİL'DE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ESERLER BEĞENİYE SUNULDU

Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları el işi göz nuru eserler yılsonu sergisiyle beğeniye sunuldu.

BASKİL'DE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ESERLER BEĞENİYE SUNULDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Baskil Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce açılan kursların yılsonu sergisindeki eserler göz kamaştırdı. Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları el işi göz nuru eserler yılsonu sergisiyle beğeniye sunuldu.

Serginin açılış törenine Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Elâzığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Elazığ Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı, Baskil Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Ergen, iş adamı Av. İbrahim Gök ile çok sayıda davetli katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Baskil Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Ergen halk eğitim merkezlerinin önemine vurgu yaparak şunları kaydetti.

‘Öğrenmenin yaşı yoktur’ sloganıyla yola çıkan halk eğitim merkezleri her yaştan insana birçok konuda eğitimler vererek yüz binlerce kişiyi öğrenmeye, üretmeye toplumuna ve devletine faydalı birer birey olmalarına katkı sağlamaktadır. Ben bu serginin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve bizleri bu günde yalnız bırakmayan büyüklerime teşekkür ediyorum.“

Daha sonra bir konuşma yapan Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, Baskil Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun kurulması ve bu günlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Baskil Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerlerine sertifikaları verildi ve katılımcılarla beraber sergi gezildi.(Bülten Haber)