Basketbolda yüzler gülmüyor!

 Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Lig'in 11. Haftası'nda Birevim Elazığ İl Özel idare, evinde karşılaştığı Gelecek Koleji Çukurova Basketbol'a 85-79 yenildi ve bu sezon ilk kez iç sahada mağlubiyet gördü

Basketbolda yüzler gülmüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Birevim Elazığ İl Özel İdare üst üste ikinci yenilgisini aldı. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Lig’in 11. Haftası’nda Birevim Elazığ İl Özel idare, evinde karşılaştığı Gelecek Koleji Çukurova Basketbol’a 85-79 yenildi.

Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda oynanan maça etkili başlayan Elazığ ekibi ilk periyodu 29-21 önde tamamlandı. İkinci periyotta yoğun itirazlardan dolayı Mersin ekibinin antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu salondan çıkartılırken, bu çeyrek de Elazığ ekibinin 50-42’lik üstünlüğüyle geçildi. Üçüncü çeyrekte dış atışlardan önemli sayılar çıkaran Çukurova Basketbol, son periyoda 64-62’lik üstünlükle girmeyi başardı.  Elazığ İl Özel İdare’de kaptan Nihan Demirkol’un 5 faulle oyun dışı kalmasından sonra  disiplinden iyice kopan Bordo-Beyazlı ekip, salondan 85-79 mağlup ayrıldı ve bu sezon ilk kez iç sahada kaybetti. Elazığ İl Özel İdare’de Kia Vaugh’un 24 sayısı galibiyet için yeterli olmazken, Çukurova Basketbol’da Gabriela, Bentley ve Tuck 18’er sayıyla oynadı.

11. hafta sonunda 5. mağlubiyetini alan Bordo-Beyazlılar, 12. haftada Samsun Canik Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.