Başkanlar Sentetik Saha'yı inceledi

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk ve Elazığ Belediyespor FK Başkanı Ahmet Toprak, Gençlik Merkezi Sentetik Saha'daki yapım onarım çalışmalarını takip etti

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkanlar Sentetik Saha'yı inceledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Doğukent'teki butik stad yapılıncaya kadar iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak Gençlik Merkezi Sentetik Saha'da incelemelerde bulundular.

Yapım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen başkanlar, emeklerinden dolayı Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren'e teşekkür ettiler. İncelemelerin ardından ilk olarak konuşan Elazığ Belediyespor FK Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, işlerin düzgün yürüdüğünü belirterek, “İnşallah sahamız 1 Eylül’e yetişecek” dedi.

“2 DEĞİL, 10 SAHA YAPILMASI LAZIM”

Başkan’ın Toprak’ın açıklamaları şöyle; “Güzel işler yapılıyor. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Emniyetimize, valimize, spor il müdürümüze hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Güzel bir iş yapılmış. Tabi bu yetmez. Biz Cuma günü Elazığspor’la hazırlık maçı yaparken Elazığspor’un bir futbolcusunun ayağı kırıldı. Biz geçen sene sentetik sahada maç yapmaya başladığımızdan sonra 3 tane futbolcumuz sakatlandı. Sahaların iyileştirilmesi lazım. Bunları her zaman söylüyoruz, yeterli değil tabiki. Doğukent’teki saha için de çalışmalar başladı ihalesi yapılacak. İnşallah Ocak ayında o çim sahamızda yetişecek. Gençlik Spor İl Müdürümüz iyi bir özveriyle çalışıyor. 2 değil, en az 10 sahanın yapılması lazım Elazığ’a” ifadelerini kullandı.

“İKİ KARDEŞ KULÜP SIRT SIRTA VERDİK”

Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da çok ciddi işler yapıldığını gözlemlediklerini ifade eden Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Gençlik Spor İl Müdürümüz Abdulsamet beye, ASKF Başkanımız Mustafa beye teşekkür ediyoruz. Gerçekten sahadalar. İnşallah hem belediyesporumuz, hemde biz maçlarımızı burada oynayacağız. Elazığspor’umuza sahip çıkılıyor görüyoruz. Belediyespor’umuz zaten Ahmet başkanla varını yokunu ortaya koyuyor. Yine belediyemizin desteğiyle mücadelesini sürdürüyor. Bir şehirde iki profesyonel takımın olmasından gurur duyuyoruz. İki kardeş kulüp sırt sırta vermişiz. Taraftarlarımıza gençlerimize örnek olmak istiyoruz. Biz bu yıl biraz altyapıya önem verdik. Ortada bir Trabzonspor ekolü var. Gidin Trabzon’a her yerde bir semt sahası var. Gençlerimizi biz ne kadar spora kazandırırsak o kadar kazanırız. Sentetik tamam güzel bir çözüm ama çim sahalarımızın çoğalması lazım. İşte Cuma günü güvendiğimiz, inandığımız bir çocuğumuzun ayağı sentetik sahadan dolayı kırıldı. İnşallah buranın zemininde ciddi çalışmalar yapıyorlar. Doğukent’e geçene kadar inşallah sakatlık vermeyiz. Burada güzel bir emek verilmiş. Bu kısa sürede yapılabilecek ancak bu kadar. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.