Başkandan olay Mehmet Yiğit sözleri!

Tetiş Yapı Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, süresiz kadro dışı bırakılan kaptan Mehmet Yiğit hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı

Başkandan olay Mehmet Yiğit sözleri!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu (ÖZEL HABER)

Son olarak Gazişehir Gaziantep’le sahasında karşılaşan ve rakibine 5-0’lık skorla mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan TY Elazığspor’da, bu maç öncesi kadro dışı bırakılan futbolcular kaptan Mehmet Yiğit, genç oyuncular Ömer Yıldız ve kaleci Ahmet Doğan hakkında Başkan İrfan Yumakgil, Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Mehmet Yiğit’in sürekli disiplinsiz ve kendini takımın üstünde gören hareketleri olduğuna dikkat çeken Başkan Yumakgil, “Bakıyoruz hiçbir Gazişehir Gaziantep maçı öncesi yok. Kasti yapıldığını düşünüyorum ben bunun. O maçın kaybedilmesinde Mehmet Yiğit’in de büyük payı vardır. Antrenmanlarda sürekli gerginlik çıkarıyordu. Kendini sürekli üstün gören bir adam. Ben kaldığım sürece Mehmet Yiğit’in bu takımda yeri yoktur. Benden sonra gelecek olan isim de kim olursa olsun bu futbolcuyu affederse memlekete en büyük hainliği yapmış olur” dedi.

ÖMER YILDIZ ve AHMET DOĞAN’IN DURUMU!

Genç futbolcular Ömer Yıldız ve kaleci Ahmet Doğan hakkında da konuşan Başkan Yumakgil, “Ahmet ve Ömer bizim çocuklarımız, Elazığ’ın çocuklarıdır. Altyapıda özel olarak çalıştırılacaklar. Herkes 2 saat çalışıyorsa, onların 3 saat çalışması lazım. Kendilerini ispatladıkları zaman takıma dönecekler ve uzun yıllar Elazığspor’a hizmet edecekler” ifadelerini kullandı.