BAŞKAN YANILMAZ YENİDEN ENCÜMEN ÜYESİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği'nin olağan genel kurulunda yeniden encümen üyesi seçildi.

BAŞKAN YANILMAZ YENİDEN ENCÜMEN ÜYESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Belediyeler Birliği’nin yeni başkan ve encümen üyelerinin seçimlerinin yapıldığı toplantıda Milletvekili Aday Adayı olarak görevinden istifa eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yerine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi.

 

Encümen üyeliğinin seçimlerinin de yapıldığı Türkiye Belediyeler Birliği toplantısında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği encümen üyesi olarak seçildi.

 

 

Türkiye Belediyeler Birliği yönetim kurulu yönetim kurulu üyesi olan ve üçüncü kez seçildiği encümen üyeliği görevinde ilimizdeki birçok ilçe ve belde belediye başkanlıklarına itfaiye, vakumlu çöp toplama aracı, cenaze nakil araçları, iş makinası ve hizmet aracı bağışlarında önemli katkıları olan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz “Türkiye’deki tüm belediyeleri Birlik çatısı altında toplayan bu yapının, belediyelerin menfaatlerini korumak ve gelişmelerine yardımcı olduğunu kaydederek, birlik olarak önemli çalışmalara imza atacaklarını ve birçok belediyeye desteklerinin devam edeceğini belirtti.