Başkan Toprak'tan veda mesajı

Elazığ Belediyespor başkanlık görevinden ayrılan Ahmet Toprak, bir veda mesajı yayımladı

Başkan Toprak'tan veda mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor’da, gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrası başkanlığı Tuncay Kaymak’a devreden Ahmet Toprak, bir veda mesajı yayımladı.

6 sezon boyunca Elazığ Belediyespor’un başkanlığını yaptığına dikkat çeken Toprak, yeni yönetime başarılar diledi. Toprak mesajında;

“2014 yılında büyük bir heyecanla kuruluşunu yaptığımız ve 6 sezondur gururla başkanlığını yürüttüğüm Elazığ Belediyespor’dan 11 Ağustos Salı günü itibariyle ayrıldım. Amatörde kurduğumuz Elazığ Belediyespor, uzun yıllar profesyonel liglerde başarı ile mücadele ederek, Türkiye’nin saygın takımları arasında yer aldı.

 

           Elbette insanız hatalarımız olmuştur ama Elazığ Belediyespor’un marka değerine zarar verecek hiçbir hatamız Elhamdülillah olmadı. Şerefli bir şekilde bugüne kadar getirdiğim Elazığ Belediyespor Başkanlık görevini, 11 Ağustos Salı günü itibariyle Tuncay Kaymak beye teslim etmiş bulunuyoruz.

Elazığ Belediyespor’un bundan sonra da Türk futboluna büyük hizmetler sunacağına olan inancım tamdır. Bugüne kadar desteklerini bizden esirgemeyen ve yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize, çalıştığımız Teknik Direktörlerimize, futbolcu kardeşlerime, kulüp çalışanlarımıza ve basın mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Sağlıcakla kalın…” ifadelerini kullandı.